Εγκαίνια του Δημοτικού Γηπέδου Αμυκλών. Δήλωση Παναγιώτη Καρρά (βίντεο, φωτογραφίες)

0
190

πηγή βίντεο: report24.gr

Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου έγιναν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου δημοτικού γηπέδου Αμυκλών παρουσία αρχών της πόλης, του νομού και της Περιφέρειας.

Η ανακαίνιση του γήπεδο κόστισε 283 χιλιάδες ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ανάμεσα στις εργασίες που έγιναν ήταν η τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητας 5ης γενιάς, νέοι πάγκοι, περίφραξη ενώ είναι έτοιμη και η υποδομή για τον ηλεκτροφωτισμό.

Χαιρετισμό απεύθυναν, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Μπάμπης Σκούρος, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Αποστολάκος, Ο πρόεδρος του ΟΝΑ Σάββας Βελισάρης, ο πρώην Δήμαρχος Σταύρος Αργυτάκος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Τάκης Καρράς ενώ το παρών έδωσαν ακόμα δεκάδες θεσμικοί παράγοντες του τόπου.

Μετά το πέρας της τελετής οι επίσημοι εγκαινίασαν το γήπεδο και στην πράξη σουτάροντας την μπάλα προς το τέρμα θέτοντας έτσι την απαρχή ενός νέου γηπέδου στην χρήση του πολίτη.

 

Δήλωση Προέδρου ΕΠΣ Λακωνίας Παναγιώτη Καρρά

– Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του Δημοτικού γηπέδου Αμυκλών, το οποίο κατασκευάσθηκε από τη Περ/ρεια Πελοποννήσου με τη συμβολή της Αντ/ρχη Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα και του Δήμου Σπάρτης και παραδόθηκε στα Σωματεία μας, για τις Αθλητικές Ποδοσφαιρικές δραστηριότητες τους .

– Το σύγχρονο αυτό γήπεδο αποτελεί ένα στολίδι στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της περιοχής της Σπάρτης και οφείλουν τα Σωματεία μας, οι Αθλητές, οι Θεατές και οι φίλοι του ποδ/ρου να το προστατέψουν προκειμένου να έχει μακρόχρονη λειτουργία για τους σκοπούς του.

– Χαιρετίζουμε την αναφορά του Περ/ρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό και άλλων Αθλητικών Εγκαταστάσεων ως προσφορά στη νεολαία του Νομού.

Ο Πρόεδρος / ΕΠΣ Λακωνίας

Παναγιώτης Καρράς

CIMG1799 CIMG1803 CIMG1804 CIMG1805 CIMG1806 CIMG1808 CIMG1809 CIMG1811 CIMG1812 CIMG1813 CIMG1814 CIMG1815 CIMG1816 CIMG1817 CIMG1818 CIMG1819