Κάστρο Μονεμβασιάς: Με σημαντικές απουσίες στο Ξηροκάμπι. Δήλωση Μεϊμάρογλου

0
139

analitiki_9is_A

Ολοκληρώθηκε το εβδομαδιαίο προπονητικό πρόγραμμα που εφάρμοσε ο προπονητής του Κάστρου Μονεμβάσιας, Στέφανος Μεϊμάρογλου, με πλήθος προβλημάτων να ταλανίζουν την ομάδα, αναφορικά με τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν θα είναι στην διάθεση της ομάδος για διαφόρους λόγους.

Οι παίκτες αυτοί είναι οι: Ελμαζάϊ Γκεράλδο, Τερζιώτης Κώστας, Κώνστας Βαγγέλης, και Τσαρικτσί Γιόκπμαν. Πρόκειται για βασικούς ποδοσφαιριστές, που η απουσία τους, θα αποτελέσει ανάχωμα, για τον τεχνικό της ομάδος, στην προσπάθεια που θα κάνει ο Σύλλογος κόντρα στον Απόλλων Ξηροκαμπίου.


Οι ποδοσφαιριστές που επιλέχτηκαν, για την αποστολή της εκτός έδρας αναμέτρησης, Απόλλων Ξηροκαμπίου – Α.Ε.Δ. Μονέμβάσιας ¨Το Κάστρο¨, είναι οι εξής:
Μπούμπαλης Πέτρος, Κυριαζάκος Γιώργος, Μπαρμπαγιαννάκος Σωτήρης, Penev Konstantin, Χούτρης Βασίλης, Τρέσσος Γιάννης, Τζώρτζης Κλέαρχος, Κουφάκος Παναγιώτης, Κώνστας Βαγγέλης, Σκάγκος Γιάννης, Αντωνίου Βαγγέλης, Ozoji Fabian, Κατσής Παναγιώτης, Χαραμής Γρηγόρης, Λάσπας Ανέστης, και Μάρκος Ιάκωβος.


ΔΗΛΩΣΗ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ:

– Εχουμε σημαντικές απουσίες, και ασφαλώς η αποστολή μας, για το εκτός έδρας μάτς, κόντρα στον Απόλλων Ξηροκαμπίου, είναι πολύ δύσκολη. Πιστεύω ότι παραυτα, θα παρουσιαστούμε σε καλή κατάσταση, και τα παιδιά που θα χρησιμοποιηθούν θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο στόχος μας, είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνος, και να παρουσιάζουμε σε κάθε αναμέτρηση, μία ανταγωνιστική ομάδα. Εξάλλου όταν κάποιος εργάζεται σωστά, ποτέ δεν βγήκε μακροπρόθεσμα χαμένος. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του, και είμαι βέβαιος, ότι στο τέλος, θα έχουμε διαγράψει μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά και θα έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Οι ποδοσφαιριστές μας, δουλεύουν πολύ σκληρά, και είμαι πολύ υπερήφανος για εκείνους.

Πρόγραμμα 1ου γύρου 

programma_monemvasia_arxi_10is

Σκόρερ Πρωταθλήματος
skorer_monemvasia_arxi_10is