Άμιλλα Αγίου Ιωάννη – Τρινασιακός 0 – 1 (περιγραφή)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να το επισκεφθείτε

Η περιγραφή είναι από το site της Άμιλλας Αγίου Ιωάννη

 

Απροσδόκητη ήττα για την ομάδα μας σήμερα 13-12-2014 στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Λακωνίας. Αντίπαλη ομάδα ήταν η ουραγός της βαθμολογίας ΤΡΙΝΑΣΙΑΚΟΣ.

Τελικό σκόρ 0-1.

Η ομάδα μας ξεκίνησε με τους:
1.ΓΑΛΑΤΑΣ
2.ΤΣΙΡΚΑΣ
3.ΤΣΑΚΩΝΑΚΟΣ
4.ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ
5.ΓΙΑΝΝΟΥΚΛΑΣ
6.ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
7.ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ
8.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
9.ΤΡΑΚΑΚΗΣ
10.ΠΕΤΡΟΥΛΙΑΣ
11.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αναπληρωματικοί: ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΟΣ, ΣΟΒΟΛΟΣ, ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ, ΜΠΟΛΑΝΗΣ.

Το μάτς ξεκίνησε με έλεγχο του κέντρου από την ομάδα μας χωρίς όμως να μπορούμε να δημιουργήσουμε καμμία καλή ευκαιρία. Η φιλοξενούμενοι με πολύ συμπαγή άμυνα, κράτησαν εύκολα μακρυά τους επιθετικούς μας και προηγήθηκαν με ένα αυστηρό πέναλτυ. Το γκόλ αποδιοργάνωσε τελείως την ομάδα μας και πέρασε το ημίχρονο χωρίς κάτι σημαντικό.
Στην ανάπαυλα καταφέραμε και ανεβάσαμε την πίεση απέναντι στους αντιπάλους. Βεβιασμένες προσπάθειες και μή καθαρό μυαλό δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να σκοράρουμε και όσο πέρναγε η ώρα το άγχος μεγάλωνε. Σαν να μην έφτανε αυτό δεχτήκαμε κόκκινη κάρτα (ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ) για διαμαρτυρία στον διαιτητή. Αδικαιολόγητη η κόκκινη για άλλη μία αγωνιστίκη που άφησε την ομάδα μας με αριθμητικό μειονέκτημα. Παρόλα αυτά συνεχίσαμε να πιέζουμε στο μισό γήπεδο τους αντιπάλους. Φλυαρία στην επίθεση και πολύ καλή μαζική άμυνα από τους αντιπάλους τελείωσαν το παιχνίδι. Σίγουρα ήταν μια ήττα σόκ για την ομάδα που δεν έχει νικηφόρο αποτέλεσμα στα 3 τελευταία της παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που είναι στην ουρά της βαθμολογίας.

Πολλοί παίκτες μας εκτός φόρμας. Σίγουρα είναι ένα θέμα που πρέπει να κοιτάξει η τεχνικη ηγεσία. Συνεχίζουμε προβληματισμένοι και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στην Νεάπολη εναντίον του ΒΟΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.

Είναι το τελευταίο παιχνίδι του 1ου γύρου και ευχόμαστε να γυρίσουμε στα επιτυχημένα αποτελέσματα. Εκτός φόρμας σήμερα και το διαιτητικό τρίο.

13_dek_amilla-trinasiakos

πηγή: ΕΠΣ Λακωνίας