Απόλλων Ξηροκαμπίου – Κάστρο Μονεμβασιάς 3 – 2. Δηλώσεις προπονητών

0
154

kastro_monemvasias_2014_oloi

 

analitiki_10is_A

 

Ο Απόλλων Ξηροκαμπίου σημείωσε την 2η συνεχόμενη νίκη του νικώντας 3 – 2 το Κάστρο Μονεμβασιάς και ανέβηκε στην 5η θέση της Α’ κατηγορίας με 13 βαθμούς.

Για τους γηπεδούχους είχε δοκάρι ο Διαμαντάκος και στη συνέχεια είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία ο Τσίκαρης να κάνει το 3 – 1.

Ο Κωστάκος με πολύ καλή εμφάνιση οδήγησε την ομάδα του Ξηροκαμπίου σε αυτή τη νίκη, οι νέοι ποδοσφαιριστές πρέπει να τον έχουν ως πρότυπο.

Η ομάδα του Κάστρου Μονεμβασιάς αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 80′.

 

Γκολ: Ozoji το 0 – 1 στο 25′, Aτσαβές το 1 – 1 47′, Κωστάκος το 2 – 1 50′,

Μπαρμπαγιαννάκος το 2 – 2 75′, Διαμαντάκος το 3 – 2 στο 88′

 

Δήλωση προπονητή Απόλλων Ξηροκαμπίου Σταύρου Μανιάτη

Εκφράζω ένα παράπονο, ότι όσοι άνθρωποι ζουν από το Λακωνικό ποδόσφαιρο πρέπει να σέβονται τους νόμους του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού. Πρέπει να μάθουν μετά το τέλος του αγώνα να παραδέχονται την ανωτερότητα του αντιπάλου και να τους συγχαίρουν.

Δήλωση προπονητή Κάστρου Μονεμβασιάς Στέφανου Μεϊμάρογλου

Εμεινα πολύ ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας. Οι σημαντικές ελλείψεις που είχαμε σήμερα, δεν μας επηρέασαν, καθώς τα παιδιά μας, είχαν μία σπουδαία απόδοση. Το σκορ μας αδικεί, καθώς δικαιούμασταν τουλάχιστον την ισοπαλία. Όταν δέχεσαι γκολ στην τελευταία φάση του αγώνος, η πίκρα είναι πολύ έντονη, όμως το προσπερνάμε, καθώς η απόδοση μας ήταν καταπληκτική, και με την δουλειά που κάνουμε, σύντομα θα φτάσουμε εκεί που μας αξίζει. Συγχαίρω τα νεαρά παιδιά που χρησιμοποίησα, και τα οποία με ικανοποίησαν ιδιαίτερα με την απόδοση τους.

Απόλλων Ξηροκαμπίου: (Σταύρος Μανιάτης) Χατζηπετράκος, Διαμαντάκος, Βερυκοκίδης (45′ Φόρτσας), Ταμπάκης, Μπέκελης, Κωστάκος, Κατσιαφούρος (65′ Βόχαλης), Γομάτος, Ατσαβές, Τσίκαρης, Γκαγκάς (91′ Παυλούνης).

Κάστρο Μονεμβασιάς: (Στέφανος Μεϊμάρογλου): Λάσπας Α., Κακούσιος Γ., Μπαρμπαγιαννάκος Σ., Αντωνίου Β., Τρέσσος Γ., Κουφάκος Π., Μπούμπαλης Π., (68΄ Μάρκος Ι.), Ozoji F., Penev K., (84΄ Σκάγκος Γ.), Χούτρης Β., Τζώρτζης Κ.

14_dek_ksiro_monemvasia

 

πηγή: ΕΠΣ Λακωνίας