Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης – Α.Ε. Λογκανίκου 0 – 2. Παράπονα των γηπεδούχων.

Γκολ: Νικολούλιας το 0 – 1 στο 20′, Δήμος το 0  – 2 στο 93′.

Η ενημέρωση είναι από την ομάδα του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να μπείτε στο site της ομάδας

Με το αριστερό ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης στην νέα «έδρα» του, το ανακαινισμένο γήπεδο των Αμυκλών, φιλοξενώντας την Α.Ε. Λογκανίκου την Κυριακή 14-12-2014.

Μετά από αδράνεια της άμυνας κι ενώ ο «Όμιλος» στεκόταν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα του Λογκανίκου ευτύχησε να προηγηθεί με 0-1 στο 20’ λεπτό. Στο 10’ λεπτό ο παίκτης της ομάδας μας Χριστόφορος Βεργόπουλος δέχτηκε μια δυνατή αγκωνιά στο πρόσωπο και έπεσε στο χορτάρι κρατώντας το πρόσωπό του. Ο διαιτητής Μπούτσαλης, όχι μόνο δεν υπέδειξε φάουλ στο δυνατό μαρκάρισμα του αντιπάλου, αλλά άργησε χαρακτηριστικά να διακόψει το παιχνίδι για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον παίκτη και μάλιστα διέκοψε ύστερα από έντονη υπόδειξη του πάγκου των γηπεδούχων.

Είναι το τρίτο παιχνίδι που συμβαίνει παρόμοιο γεγονός. Τα ίδια Παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου, λοιπόν, από τους «άρχοντες» (;) του αγώνα! Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης έμεινε περίπου 10 λεπτά αιμόφυρτος εκτός αγωνιστικού χώρου με την πρώτη ιατρική γνωμάτευση να κάνει λόγο για υποψία κατάγματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γιάννη Βραζάνη απέδωσαν, κατά γενική ομολογία, καλό ποδόσφαιρο,  περιορίζοντας την ΑΕΛ σε παθητικό ρόλο ενώ, δείχνοντας απίστευτο πάθος πίεσαν για να κάνουν την ανατροπή.

Στο 65ο λεπτό ο επόπτης Ορφανός κάνει κραυγαλέο λάθος καταλογίζοντας σε θέση οφσάιντ τον ποδοσφαιριστή μας Καφαντάρη ο οποίος όχι μόνο ξεκίνησε 2 μέτρα πίσω από τον αμυντικό αλλά και βγαίνοντας τετ-α-τετ σημείωσε το 1-1, τέρμα που ακυρώθηκε.

Σε διαμαρτυρία του πάγκου κινήθηκε απειλητικά για άγνωστο λόγο προς τον ποδοσφαιριστή Καρμοίρη φωνάζοντάς του και κουνώντας του έντονα το δάχτυλο ξαφνιάζοντας όχι μόνο τους παίκτες του πάγκου αλλά και τους φιλάθλους που παρακολουθούσαν το παιχνίδι. Συνέπεια της προσβλητικής αυτής κίνησης  του επόπτη ακολούθησε ένας έντονος διάλογος με τον παίκτη, ο οποίος αν και αποβλήθηκε ορθά, οδηγήθηκε σε αυτή τη συμπεριφορά αφού πρώτα είχε προκληθεί έντονα και αναίτια από τον επόπτη.  Μάλιστα στην ίδια φάση απέβαλε και τον προπονητή του Π.Α.Ο.Κ.

Στη συνέχεια το διαιτητικό τρίο συνέχισε να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Στο 85ο λεπτό ύστερα από σέντρα του Βεργόπουλου ο  Καφαντάρης βγαίνει τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο διαιτητής όμως δεν αφήνει το ξεκάθαρο πλεονέκτημα και, γυρίζοντας τη φάση πίσω, σφυρίζει φάουλ, αλλά δεν βγάζει (δεύτερη) κίτρινη στον παίκτη που κάνει το σκληρό μαρκάρισμα!!!!

Στο 90ο λεπτό σε σουτ του ποδοσφαιριστή μας Παυλέρου η μπάλα βρίσκει πεντακάθαρα στο υπερυψωμένο χέρι αμυντικού της ΑΕΛ εντός της αντίπαλης περιοχής, ο διαιτητής βάζει τη σφυρίχτρα στο στόμα, αλλά στη συνέχεια αποφασίζει να κάνει τα στραβά μάτια και να μην καταλογίσει πέναλντι.

Στις καθυστερήσεις και πιο συγκεκριμένα στο 93ο ο Λογκανίκος βγαίνει σε αντεπίθεση και σημειώνει 0-2 ενώ νωρίτερα έχει προηγηθεί ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ στον Ζορμπά, αμυντικό της ομάδας μας, το οποίο δεν καταλόγισε ο διαιτητής Μπούτσαλης ούτε υπέδειξε η επόπτης Ματζουράνη.

Γενικότερα το διαιτητικό τρίο κατάφερε να καταστρέψει άλλο ένα όμορφο ποιοτικά παιχνίδι με τις αποφάσεις του. Αποφάσεις οι οποίες αδίκησαν κατάφορα τον Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης. Δυστυχώς δεν είχαμε κάμερα αυτή τη φορά για να καταγράψουμε τα όσα αισχρά έγιναν στο γήπεδο των Αμυκλών. Δεν αρκούν τα νέα γήπεδα, τα «στολίδια» όπως τα αποκαλούν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου για να αλλάξει το ποδόσφαιρο. Πρέπει να γίνουν και «κοσμήματα» οι ίδιοι οι άνθρωποι.

Δυστυχώς για άλλο ένα παιχνίδι παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο. Ποδόσφαιρο που δεν αντικατοπτρίζεται από το σκορ.  Ευτυχώς  για εμάς το έχουν αναγνωρίσει όλοι οι αντίπαλοι και όσοι έχουν βρεθεί στο γήπεδο για να δουν κάποιο από τα παιχνίδια της ομάδας μας.

Δυστυχώς για άλλο ένα παιχνίδι δεν ασχολούμαστε με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά με το εξωαγωνιστικό και αυτό είναι ένα πράγμα που μας λυπεί βαθύτατα.

 

Δυστυχώς οι λειτουργοί του ποδοσφαίρου δεν μας σέβονται και φαίνεται από την συμπεριφορά τους απέναντί μας στο γήπεδο. Αναζητούμε το λόγο που  συμβαίνει αυτό στην ομάδα μας. Φταίει άραγε που εμείς διαθέτουμε το δικό μας ιστότοπο και καταγράφουμε όσο συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο; Που καταγράφουμε συμπεριφορές που σας δυσφημούν; Πάρτε το χαμπάρι όμως. Όσο και να μας συμπεριφέρεστε έτσι δεν θα τα παρατήσουμε. Έχουμε πολλά να δώσουμε στο λακωνικό ποδόσφαιρο. Και θα τα δώσουμε. Γιατί εμείς είμαστε το νέο, το άφθαρτο, το πρωτοποριακό. Και θα το αντιληφθείτε πολύ σύντομα. Είμαστε το μέλλον και είσαστε το χθες.

πηγή: http://pao-kokk.blogspot.gr/

 14_dek_kokkinoraxi_logkanikos

πηγή: ΕΠΣ Λακωνίας