Ποδό – σφαιρο, έκοψαν τα πόδια των παικτών της Α.Ε. Σπάρτη!

0
105

Aπίστευτη ασέβεια προς την ομάδα της Σπάρτης, κάποιοι δεν σέβονται τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών, την δουλειά του φωτογράφου, την δουλειά του isports.gr με το κόψιμο των ποδιών των ποδοσφαιριστών της Σπάρτης.

Η παραπάνω φωτογραφία χρησιμοποιείται σε site και στο facebook για την κάλυψη του ρεπορτάζ της Α.Ε. Σπάρτη.

Και μάλιστα ενημερώνουν με LIVE μεταδόσεις των αγώνων της Α.Ε. Σπάρτη.

Συνεπώς υπάρχουν στη πόλη της Σπάρτης άτομα που τους ενημερώνουν και βοηθούν στο να προβάλλεται με αυτό τον “άσχημο” τρόπο η Α.Ε. Σπάρτη.

Σε επόμενο άρθρο θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

 

Mάθημα 1ο, ορισμός ποδοσφαίρου

Το ποδόσφαιρο (αγγλικά: association football) είναι ένα ομαδικό άθλημα που παίζεται ανάμεσα σε δύο ομάδες των έντεκα παικτών με μία σφαιρική μπάλα. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξάγεται σε ένα ορθογώνιο γήπεδο με φυσικό ή τεχνητό χλοοτάπητα πράσινου χρώματος και ένα «τέρμα» στο μέσο κάθε μιας από τις στενές πλευρές. Σκοπός κάθε ομάδας είναι να οδηγήσει τη μπάλα στο αντίπαλο τέρμα, δηλαδή «να βάλει γκολ» (από την αγγλική λέξη goal που σημαίνει σκοπός) ή «να σκοράρει», όπως λέγεται στην ειδική ποδοσφαιρική γλώσσα. Οι παίκτες χειρίζονται τη μπάλα κυρίως με τα πόδια, αλλά και με τον κορμό ή το κεφάλι. Η ομάδα που θα επιτύχει τα περισσότερα γκολ ως το τέλος του παιχνιδιού κερδίζει.

To γράφει καθαρά ότι οι παίκτες χειρίζονται τη μπάλα κυρίως με τα πόδια.

 

Συνεπώς ο “κύριος” που έκοψε τα πόδια στη παραπάνω φωτογραφία για να μην φαίνεται το isports.gr θα πρέπει να κατανοήσει τον παραπάνω ορισμό.

H σωστή φωτογραφία φυσικά είναι η ακόλουθη

aes_derby_sto_githeio

Αν διαχειριστής site θέλει την βοήθεια του isports.gr για να πάρει κάποιες επισκέψεις και αυτός αρκεί να το ζητήσει.

Eυχαρίστως θα βοηθήσουμε όποιον σέβεται την δουλειά μας.

Επίσης όποιος θέλει να δοκιμάσει την δύναμη (σε αριθμό επισκέψεων και αριθμό επισκεπτών) και την απήχηση του isports.gr στη Λακωνία ευχαρίστως να τον βοηθήσουμε…