Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης: ‘Ολα είναι συμπτώσεις;

kokkinoraxi_2014

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να επισκεφθείτε το blog του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης

Το ακόλουθο άρθρο είναι από το blog της ομάδας

 

Φέτος κατόπιν κάποιων πολύ άσχημων διαιτησιών, αν και αρχικά σκεφτήκαμε να μην ασχοληθούμε, στη συνέχεια αποφασίσαμε να βιντεοσκοπούμε τους αγώνες μας. Κι ο λόγος ήταν για να αποδείξουμε εμπράκτως στους μη παρόντες πως δεν είμαστε γραφικοί λόγω των συχνών μας διαμαρτυριών.

Απ΄ότι φαίνεται αρκετές ομάδες άρχισαν σιγά σιγά να βιντεοσκοπούν τους αγώνες τους και να τους αναρτούν ολόκληρους ή επίμαχες φάσεις στο διαδίκτυο.
Στις 29 Νοεμβρίου βλέποντας ένα απίστευτο πέναλτι που δόθηκε σε λακωνικό γήπεδο ο ποδοσφαιριστής μας Νίκος Καρμοίρης σχολίασε στο facebook:
Διαιτητής σε εκείνο τον αγώνα ήταν ο Δ. Μπούτσαλης:
Δύο εβδομάδες μετά – κι αφού είχε λήξει νωρίτερη ποινή του – ο ποδοσφαιριστής μας επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους στο παιχνίδι Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης – Α.Ε. Λογκανίκος στις 14 Δεκεμβρίου. Διαιτητής ήταν σε εκείνο τoν αγώνα ο Δ. Μπούτσαλης, ο οποίος δεν είχε σφυρίξει ξανά στον δικό μας όμιλο αλλά στον 2ο όμιλο καθώς, όπως είπε ο ίδιος, ήρθε από τα Νιάτα Λακωνίας!
Στον αγώνα Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης – Α.Ε. Λογκανίκος σε μια φάση που διαμαρτυρήθηκε όλος ο πάγκος ο επόπτης A. Oρφανός κατευθύνθηκε συγκεκριμένα προς τον ποδοσφαιριστή Καρμοίρη προκαλώντας τον κινούμενος απειλητικά προς τα επάνω του. Η στιχομυθία τους απέφερε την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Π.Α.Ο.Κ. κάρτα που όπως όλοι είδαν ο διαιτητής Μπούτσαλης έδειξε με μεγάλη του χαρά:
Τα συμπεράσματα δικά σας…
Y.Γ.: Αφού λοιπόν κάποιοι θέλουν να παίξουν το παιχνίδι του facebook και του διαδικτύου θα το παίξουμε κι εμείς πολύ καλύτερα…
Y.Γ.2: Ο Νίκος είχε επίσης αναρτήσει την 1η Δεκεμβρίου στο facebook και σχόλιο για το πρόσφατο θέμα του Α.Ο. Λογγάστρας, ομάδα από την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο:
Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, τόσο πολύ σας ενοχλεί η ελευθερία του λόγου;