Κάστρο Μονεμβασιάς: Με σεβασμό και ανταγωνιστικό εντός με Μολαϊκό. Δήλωση Μεϊμάρογλου

0
103

analitiki_10is_A

– ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ, ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΜΟΛΑΪΚΟ . . .

– Την αποστολή της Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, για τον πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα, κόντρα στον Πρωτοπόρο της Α΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Λακωνίας, Μολαϊκό, καθώς και σχετικές του δηλώσεις για αυτόν τον σημαντικό αγώνα, από τον Προπονητή του Συλλόγου, Στέφανος Μεϊμάρογλου.
Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν, για την εν λόγω σημαντική αναμέτρηση, είναι οι εξής:
Μπούμπαλης Πέτρος, Κυριαζάκος Γιώργος, Μπαρμπαγιαννάκος Σωτήρης, Penev Konstantin, Χούτρης Βασίλης, Τρέσσος Γιάννης, Τζώρτζης Κλέαρχος, Κουφάκος Παναγιώτης, Κώνστας Βαγγέλης, Γκουβούσης Βίκτωρας, Σκάγκος Γιάννης, Ozoji Fabian, Λάσπας Ανέστης, Κατσής Παναγιώτης, Τσαρικτσί Γιόκπμαν, και Μπάρδης Νίκος.
Εκτός αποστολής έμειναν οι ποδοσφαιριστές: Κακούσιος Γιώργος (τραυματίας), και ο τιμωρημένος Αντωνίου Βαγγέλης.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ:
– Εχουμε μπροστά να ένα πολύ δύσκολο ματς, καθώς αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας, τον Πρωτοπόρο στην βαθμολογία, φορμαρισμένο, και αήττητο Μολαϊκό. Αντιλαμβάνεται ο καθένας, ότι η αποστολή μας, είναι εκ των πραγμάτων εξαιρετικά δύσκολη. Δεν στέκομαι στις απουσίες που έχουμε, καθώς θα μας λείψουν τρεις σημαντικοί ποδοσφαιριστές μας. Ωστόσο θα αντιμετωπίσουμε με σεβασμό, το συγκρότημα του Μολαϊκού, και έχουμε συγκεκριμένη στόχευση στον εν λόγω αγώνα, καθώς θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, και να φανούμε αντάξιοι αντίπαλοι, σε μία τόσο σπουδαία για εμάς αναμέτρηση. Δεν έχουμε κανένα άγχος, και πιστεύω ότι σε έναν ακόμα αγώνα, θα αγωνιστούμε αξιόμαχα.

 

Πρόγραμμα 1ου γύρου

arxi_11is_skorer_monemvasia

Σκόρερ Πρωταθλήματος

arxi_11is_monemvasia_skorer