Κάστρο Μονεμβασιάς – Μολαϊκός 1 – 2. Δήλωση Μεϊμάρογλου.

0
41

molaikos_znto

Γκολ: Ozoji το 1 – 0 στο 1′, Τριαντάφυλλος Αβδούλλος το 1 – 1 στο 29′, Χατζησημιώτης το 1 – 2 στο 79′.

περισσότερα σε νεότερη ενημέρωση του άρθρου

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ

– Είχαμε μία έξοχη απόδοση σήμερα, και αξίζαμε ένα θετικό αποτέλεσμα!

Με τέτοια σπουδαία απόδοση σαν την σημερινή, σύντομα θα ξεφύγουμε από τον κίνδυνο, και θα φτάσουμε εκεί που μας αξίζει. Όταν κόντρα στον πρωτοπόρο και μοναδικό αήττητο μέχρι τώρα, συγκρότημα του πρωταθλήματος, και μέσα στην έδρα του, έχουμε τέτοια αγωνιστική παρουσία, αντιλαμβάνεται ο καθένας, ότι μόνον απόλυτα ικανοποιημένος μπορεί να είμαι.

Θέλω δημόσια να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου, που εργάζονται εδώ και έναν μήνα πολύ σκληρά, και «αδιαμαρτύρητα» κάτω από τις υποδείξεις μου, και να είναι σίγουροι, ότι εφόσον συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς, θα φτάσουν την ομάδα πολύ ψηλά. Ευχαριστώ τον συνάδελφο προπονητή του Μολαϊκού, που μετά το τέλος του αγώνος, ήρθε και με συνεχάρη για την απόδοση μας, τον τιμάει πολύ αυτή του η κίνηση.

Ωστόσο, θέλω να εκφράσω τον προβληματισμό μου, διότι σε έναν ακόμα αγώνα μας, αντιμετωπίσαμε μία εχθρική διαιτησία. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, και πραγματικά είναι ένα γεγονός, και ένα πρόβλημα, το οποίο ομολογώ, ότι δεν το είχα υπολογίσει. Είμαι πολύ προβληματισμένος από τον τρόπο που μας αντιμετώπισε ο διαιτητής του αγώνος σήμερα.

21_dek_monemv_molaikos

πηγή: ΕΠΣ Λακωνίας