Α.Ο. Νεοχωρίου: ‘Ενσταση σχετικά με τα έξοδα των διαιτητών

0
76

Aκολουθεί η επιστολή που έστειλε ο Α.Ο. Νεοχωρίου στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

 

Aθλητικός Όμιλος Νεοχωρίου

Νεοχώριο 16/12/14

Επιστολή

Προς: ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

 

Αξιότιμοι κύριοι,

Μετά το πέρας και της 4ης αγωνιστικής είμαστε αναγκασμένοι να εκφράσουμε τα παράπονα μας σχετικά με τον ορισμό των διαιτητών στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Για να μην παρεξηγηθούμε δεν εννοούμε την απόδοση των ρέφερι, Δόξα το Θεό μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συγκεκριμένα παράπονα. Οι ενστάσεις μας υπάρχουν σχετικά με την τιμολογιακή χρέωση, γιατί θεωρούμε πως δημιουργείται ανισορροπία στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος, όταν στα παιχνίδια που είμαστε γηπεδούχοι, αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε τα διπλά χρήματα σε διαιτητές από την Καλαμάτα και στα παιχνίδια που παίζουμε κτός έδρας στην Μεσσηνία, οι ομάδες πληρώνουν τα μισά χρήματα από εμάς σε ντόπιους διαιτητές.

Από την στιγμή που υπάρχουν Αρκάδες διαιτητές, για τις ομάδες από την περιοχή μας και Λάκωνες για τις ομάδες από την Σπάρτη και “ποντάροντας” στην αμεροληψία τους, ότι δεν θα ευνοήσουν καμία ομάδα, καλό θα ήταν να βοηθήσετε και εσείς από την μεριά σας στους ορισμούς, με σκοπό να ανταπεξέλθουμε στις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας.


Υ.Γ. Θεωρούμε τραγικό στα πρόθυρα του 2015 ομάδες να αγωνίζονται στο “κλειστό” γήπεδο της Τέντας σε πολικές θερμοκρασίες.  


Με Εκτίμηση


ΤΟ Δ.Σ.