Νικητής ο Πανγυθεατικός και το ποδόσφαιρο (βίντεο)

0
132

27_dek_pangith

Δημοτικό Στάδιο Γυθείου/ βίντεο: Χρόνης Παρασκευάς, φωτογραφίες: Δερδελάκος Κυριάκος

Πανγυθεατικός – Πανγυθεατικός Β’,φιλικός αγώνας,με νικητή το Πανγυθεατικό και το ποδόσφαιρο.

Χθές,Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014,στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας ανάμεσα στο Πανγυθεατικό και το Πανγυθεατικό Β’.Ναί καλά διαβάσατε.Το συγκεκριμένο αγώνα διοργάνωσε η διοίκηση του Πανγυθεατικού,στα πλαίσια διάφορων αθλητικών και όχι μόνο δραστηριοτήτων που διοργανώνει ο ιστορικός γυμναστικός σύλλογος της πόλης.

Στην ομάδα του Πανγυθεατικού αγωνίστηκαν παίχτες των ομάδων ανδρών,νέων και παίδων του συλλόγου.Στην ομάδα Πανγυθεατικός Β’ αγωνίστηκαν φίλοι της ομάδας,παλαίμαχοι και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές.Ανάμεσά τους οι: Βασίλης Τζανετάκος και Άκης Λιγνός (Ολυμπιακού Γυθείου),Βασίλης Αναγνωστάκος ( Α.Π.Ο. Οδηγήτρια), Χαρίλης Τζανετάκος (Α.Ο. Αγίου Βασιλείου Γυθείου),Βασίλης Εμμανουηλίδης (παλαίμαχος τερματοφύλακος Πανγυθεατικού και προπονητής τερματοφυλάκων του Πανγυθεατικού).

Μετά το τέλος του αγώνα,όπου νικητές ήταν δυο ο Πανγυθεατικός που κατάφερε να φέρει στο γήπεδο το κόσμο και να το κάνει ενεργό ποδοσφαιριστή έστω και για λίγο και το ποδόσφαιρο,υπήρχε άφθονο κρασί για όλους.

Όλοι το χάρηκαν,όλοι διασκέδασαν και έμεινα ικανοποιημένοι με αυτή τη πρωτοβουλία του συλλόγου.Για την ιστορία Πανγυθεατικός – Πανγυθεατικός 2-3.

πηγή: githio-click.gr