Α.Ε. Σπάρτη: Φήμες για Μπρέσκα. Κοντά σε Σταυρόπουλο.

0
86

Σύμφωνα με το volosnet οι διοικούντες της Α.Ε. Σπάρτη συζητούν με Μπρέσκα και είναι κοντά στο να κλείσουν την επιστροφή του Κώστα Σταυρόπουλου ο οποίος ήταν και πέρυσι στην ομάδα.

Μετά τον Ηλία Αναστασάκο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να ρίξει μία ακόμη, σαφώς μεγαλύτερη βόμβα για την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, ταράζοντας πια για τα καλά τα ύδατα.

Βόμβα μεγατόνων του Λάκωνα ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που  ακούει πλέον στο όνομα Μάριο Μπρέσκα, με τον οποίο οι άνθρωποι της ΑΕ Σπάρτης βρίσκονται επίσης σε επαφή ελπίζοντας ότι θ’ αποσπάσουν τελικά και το δικό του μεγάλο «ναι», κάνοντας έτσι ακόμη πιο ισχυρή την ομάδα τους εν όψει τόσο της τελικής στροφής του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής της Λακωνίας, αλλά και κυρίως για τη συνέχεια των πλέι όφ ανόδου στη Γ’ Εθνική.
Επίσης, οι «Λάκωνες» έχουν σχεδόν κλείσει τον  22χρονο στόπερ Κώστα Σταυρόπουλο, ο οποίος αγωνιζόταν και πέρυσι στην ομάδα  τους και βέβαια οι μεταγραφές θα συνεχιστούν στον εν λόγω πάντα ιστορικό και λαοφιλή σύλλογο της Λακωνικής πρωτεύουσας.

πηγή: volosnet.net

Σχόλιο isports.gr: Οι διοικούντες της Α.Ε. Σπάρτη μιλούν με μεγάλα ονόματα, φυσικά δεν χρειάζεται να σας το πούμε εμείς αυτό. Η έλευση του Ηλία Αναστασάκου το αποδεικνύει με τον βέλτιστο τρόπο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο Σπαρτιάτης ο Μπρέσκα; στο volosnet

sparti