Α.Ε. Σπάρτη: Με τη στήριξη του κόσμου της για τη νίκη και τη πρωτιά στους Μολάους

telos_11is_analitiki_A

 

H A.E. Σπάρτη βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Εκτός έδρας έχει 4 νίκες και 1 ήττα με 21 γκολ υπέρ και 4 κατά. ‘Εχει την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση με 21 γκολ.

Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 36 γκολ σε ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό Γυθείου και την καλύτερη άμυνα με 7 γκολ.

Την Κυριακή 4 Ιανουαρίου αντιμετωπίζει στους Μολάους τον πρωτοπόρο Μολαϊκό.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη, αποτέλεσμα το οποίο θα δημιουργήσει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά από 11 αγωνιστικές. Μολαϊκός, Α.Ε. Σπάρτη και Ολυμπιακός Γυθείου θα ισοβαθμούν στους 28 βαθμούς!

Ο Αργύρης Κατσίχτης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Τόνι Χαλίλι και ελπίζει να έχει εκδοθεί το δελτίο του Ηλία Αναστασάκου μέχρι την Κυριακή.

‘Ολοι οι παίκτες ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής. Μια προπόνηση στην οποία βρίσκονταν αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας. Το πρωϊ του Σαββάτου η ομάδα θα πραγματοποιήσει χαλάρωμα.

Οι φίλαθλοι της ομάδας της Σπάρτης αναμένεται να γεμίσουν το Δημοτικό Στάδιο Μολάων στηρίζοντας την ομάδα τους και ελπίζοντας ότι θα δουν τον Ηλία Αναστασάκο να αγωνίζεται με τα χρώματα της Α.Ε. Σπάρτη για πρώτη φορά.

 

Προϊστορία – Περυσινοί αγώνες

Στους περυσινούς αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων η Α.Ε. Σπάρτη είχε 3 νίκες.

Στις 16 Νοεμβρίου, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2 – 0 με δύο γκολ του Γκέρτσου.

Για την 20η αγωνιστική στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων ο Μολαϊκός προηγήθηκε στο 25′ με τον Παναγιώτη Κοντάκο. Η Α.Ε. Σπάρτη ισοφάρισε με τον Χαλίλι στο 34′ και ο Σπηλιωτόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2 στο 48′.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στο τελικό του Κυπέλλου όπου το γκολ του Γκέρτσου στο 91′ έδωσε το τρόπαιο στην Α.Ε. Σπάρτη.

parousiasi_anastasakou6

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε την παρουσίαση του Ηλία Αναστασάκου και να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο

Αναστασάκος: ‘Ολοι μαζί μια γροθιά και όλα θα γίνουν.  H παρουσίαση και η πρώτη πρόπονηση. (βίντεο, φωτογραφίες)

 

Σκόρερ πρωταθλήματος

arxi_12is_skorer_aes

Πρόγραμμα 1ου γύρου

arxi_12is_programma_aes

Λεπτά Συμμετοχής

arxi_12is_lepta_sparti