Α.Ε. Σπάρτη: Αύριο στους Μολάους θα βρίσκεται νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας!

0
75

Το 2015 για την Α.Ε. Σπάρτη έχει μπει με τον καλύτερο τρόπο. Οι διοικούντες με μπροστάρη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ενισχύουν σημαντικά την ομάδα προκειμένου να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Την πρώτη ημέρα του χρόνου ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Ηλία Αναστασάκου.

Μια μεταγραφή που εκτόξευσε στα ύψη την ψυχολογία παικτών, φιλάθλων και όλων όσων ασχολούνται με την Α.Ε. Σπάρτη.

Αύριο στους Μολάους οι φίλαθλοι της ομάδας θα κατακλύσουν το γήπεδο προκειμένου βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στη νίκη και να δουν τον άσσο της ομάδας στο πρώτο του αγώνα.

Ο πρώτος αγώνας του Ηλία Αναστασάκου με τη φανέλα της Α.Ε. Σπάρτη είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα και όλοι θέλουν να βρίσκονται εκεί.  Αν φυσικά επιλέξει ο Αργύρης Κατσίχτης να τον χρησιμοποιήσει, κάτι το οποίο λογικά θα γίνει.

‘Ομως αυτοί που θα βρίσκονται στις κερκίδες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του isports.gr ο εν λόγω ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής θα βρίσκεται αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Τα μάτια σας ανοικτά…