Κάστρο Μονεμβασιάς: Δοκιμάζεται εκτός με Ευρώτα Έλους. Επιστροφή Μεϊμάρογλου μετά από 20 χρόνια στο Έλος

0
117

Στα πλαίσια της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Λακωνίας, η ομάδα της Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, μάχεται εκτός έδρας, κόντρα στο ισχυρό και δυναμικό συγκρότημα του Ευρώτα Ελους στο Ελος!
Ο Προπονητής της Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, Στέφανος Μεϊμάρογλου, σήμερα Σαββάτο 3/1/2015, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδος για αυτό το πολύ σημαντικό μάτς, και συμπεριέλαβε ως αξιόμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδος, για την εν λόγω αναμέτρηση τους εξής:
Μπούμπαλης Πέτρος, Κυριαζάκος Γιώργος, Μπαρμπαγιαννάκος Σωτήρης, Penev Konstantin, Τρέσσος Γιάννης, Χούτρης Βασίλης, Κουφάκος Παναγιώτης, Κώνστας Βαγγέλης, Σκάγκος Γιάννης, Αντωνίου Βαγγέλης, Ozoji Fabian, Κατσής Παναγιώτης, Τσαρικτσί Γιόκπμαν, Μπάρδης Νίκος, Χαραμής Γρηγόρης, και Συριανός Κώστας.


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ:
– Δουλεύουμε συντεταγμένα και σκληρά, και πιστεύουμε ότι έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα που θα παλεύει επάξια σε όλα τα μάτς, και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και κόντρα στον ισχυρό Ευρώτα ‘Ελους. ‘Εχουμε στόχο την καλή εμφάνιση και να σταθούμε ανταγωνιστικά στο γήπεδο. Για μένα ο αγώνας αυτός, θα είναι μία πολύ σκληρή και ιδιότυπη  «διαδικασία», καθώς, επιστρέφω αγωνιστικά σε ένα γήπεδο, πολύ γνωστό και οικείο μου, μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια, ως αντίπαλος μιας ομάδος, που τίμησα την φανέλα της όσο χρονικό διάστημα ήμουν συμβεβλημένος σε αυτήν, σε ένα μέρος της Ελλάδος, στο ‘Ελος Λακωνίας, που έκανα στο «πέρασμα» μου από εκεί, μόνον φίλους, και κόντρα σε μία ομάδα που κυριολεκτικά λατρεύω! Το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά, και πιστεύω ότι για αυτόν ακριβώς τον λόγο, είναι το καλύτερο άθλημα στον κόσμο!