Κλήσεις Χριστάκου, Δημητρόπουλου και Παπαστάθη στην προετοιμασία Εθνικών Ομάδων. Στη Σπάρτη η Εθνική Ομάδα Ορεινής Ποδηλασίας

0
95

Η κλήση αθλητών ποδηλασίας του Σπαρτιατικού στις προετοιμασίες των Εθνικών ομάδων πίστας και δρόμου δείχνει από τις πρώτες ημέρες του χρόνου ότι και το 2015 θα είναι ένα έτος επιτυχιών και διακρίσεων για τον σύλλογο.

Ο Δημήτρης Χριστάκος και ο Βασίλης Δημητρόπουλος στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδα πίστας στο Ποδηλατοδρόμιο στο Μαρούσι.

Ο Κωνσταντίνος Παπαστάθης συμμετέχει στο προπονητικό camp του Ηρακλείου που αφορά ποδηλασία δρόμου.

Το προπονητικό camp του Ηρακλείου Κρήτης, που αφορά αγωνίσματα δρόμου, ορεινής ποδηλασίας και bmx και θα διαρκέσει από 3/1/2015 μέχρι 5/1/2015, οι αθλητές θα αναχωρήσουν από την Αθήνα στις 2/1/2015. Το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί θα παρέχει μεταξύ άλλων προπόνηση ποδηλάτου, γυμναστήριο, κολυμβητήριο με υδρομασάζ, φυσική κατάσταση αθλοπαιδιές. Για το προπονητικό αυτό camp οι Μινωικές Γραμμές θα προσφέρουν έκπτωση στη μετακίνηση των αθλητών, το Ξενοδοχείο Vanisκo δωρεάν φιλοξενία των αθλητών και η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου – Παγκρήτιο Στάδιο δωρεάν παροχή σημαντικών αθλητικών παροχών. Το προπονητικό camp της Αθήνας, που αφορά το αγώνισμα της πίστας, θα διαρκέσει από 3/1/2015 μέχρι 6/1/2015.


konstantinos_papastathis

 

Με έντονη αθλητική δραστηριότητα ξεκινά το 2015 για την ελληνική ποδηλασία. Λίγες ημέρες απέμειναν για τη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας πίστας στο Ρότερνταμ, την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας ορεινής ποδηλασίας στη Σπάρτη και της Προ-Εθνικής Ομάδας πίστας στην Κεφαλλονιά καθώς και την έναρξη δύο προπονητικών camp εφήβων, παίδων, νεανίδων και κορασίδων που διοργανώνει η Ε.Ο.Π. στο Ηράκλειο Κρήτης και στην Αθήνα αποκλειστικά με έξοδα δικά της και βοήθεια χορηγών.

Προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Ορεινής Ποδηλασίας στη Σπάρτη

Η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας ορεινής ποδηλασίας. Η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας ορεινής ποδηλασίας στη Σπάρτη θα διαρκέσει από 3/1/2015 μέχρι 11/1/2015 και θα διεξαχθεί με την πολύτιμη βοήθεια του ξενοδοχείου Μανιάτης που θα προσφέρει δωρεάν φιλοξενία στους αθλητές.

Η Ομοσπονδία μας ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοηθούν εμπράκτως τις Εθνικές Ομάδες και τους νέους ελπιδοφόρους αθλητές και αθλήτριες ποδηλασίας και εύχεται το 2015 να αποτελέσει μία επιτυχημένη χρονιά για την ελληνική ποδηλασία, δηλώνοντας υπεύθυνα ότι θα παραμείνει στο πλευρό των αθλητών για να τους βοηθήσει να βελτιωθούν και να πετύχουν τους στόχους τους.