Βίτορ Περέιρα, ο εκλεκτός του Ολυμπιακού

Ο Βίτορ Περέιρα είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για να διαδεχθεί τον Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων». Στην τελική ευθεία για τη συμφωνία. Ποιό το προφίλ του Πορτογάλου τεχνικού.

Στον Ολυμπιακό κατέληξαν για τη διάδοχη κατάσταση στη μετά-Μίτσελ εποχή.

Ο Βίτορ Περέιρα κρίθηκε ο καταλληλότερος άνθρωπος για να αναλάβει τα ηνία του πειραϊκού συλλόγου στο συγκεκριμένο τάιμινγκ και θα αποτελέσει τον νέο προπονητή της ομάδας.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία και ο 46χρονος θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη στα «Πηγάδια».

Εξ αρχής οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επικεντρώθηκαν σε υποψήφιους αντικαταστάτες από την Ιβηρική χερσόνησο -συνεπώς οι επιλογές που υπήρχαν ήταν είτε από την Ισπανία, όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια με Βαλβέρδε και Μίτσελ, είτε από την Πορτογαλία (Ζαρντίμ).

Επιλέχθηκε η δεύτερη λύση, με τον Βίτορ Περέιρα. Αποκορύφωμα της καριέρας του 46χρονου τεχνικού ήταν η παρουσία του στον πάγκο της Πόρτο, οδηγώντας τους «δράκους» σε δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα (2011-2013), ενώ προτού αναλάβει πρώτος προπονητής, ήταν άμεσος συνεργάτης του Αντρέ Βίλας-Μπόας. Τη σεζόν 2013-2014 εργάστηκε στην Αλ-Αχλί, ενώ το καλοκαίρι του 2013 ήταν πολύ κοντά στην Έβερτον για να διαδεχθεί τον Ντέιβιντ Μόγες.

πηγή: sport-fm.gr