Στη Σπάρτη η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Ποδηλασίας βουνού

0
108

Την Σπάρτη επέλεξε για προετοιμασία η Εθνική ομάδα ποδηλασίας βουνού ενόψει της αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά τον Φεβρουάριο και για την συγκομιδή βαθμών πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016.

Η αποστολή βρίσκεται ήδη στην πόλη μας από το Σάββατο 3/1 και θα παραμείνει έως την Κυριακή, διαμένει δε στο ξενοδοχείο MANIATIS ευγενική προσφορά του επιχειρηματία κ. Δημητρόπολου Γιώργου.

Μεταξύ των αθλητών βρίσκονται, ο παγκόσμιος πρωταθλητής marathon Ηλίας Περικλής, ο τέσσερις φορές Βαλκανιονίκης Αντωνιάδης Δημήτρης, ο Βαλκανιονίκης Βροχίδης Αλέξανδρος, ο πρωταθλητής Ελλάδας Σημαντηράκης Βασίλης ενώ την ομάδα πλαισιώνει ο εθνικός προπονητής Κατσέλης Γιώργος.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ηλίας Περικλής έχει ήδη συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012 και διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την συμμετοχή του και στους επόμενους.

Ο Σπαρτιατικός Γ.Σ καλωσόρισε τους ποδηλάτες της Εθνικής μας, τους παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στην προετοιμασία τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους.

Από το γραφείο τύπου του Σπαρτιατικού ΓΣ