Ευχαριστούμε, 2744 επισκέψεις την Κυριακή 4 Ιανουαρίου στο isports.gr!

Το isports.gr συνεχίζει να παίζει μεγάλη μπάλα στα αθλητικά του Νομού Λακωνίας. To ντέρμπι του Μολαϊκού με την Α.Ε. Σπάρτη, η LIVE μετάδοσή του καθώς και τα άρθρα που αναρτήθηκαν στο isports.gr την Κυριακή 4 Ιανουρίου ανέβασαν τον αριθμό των επισκέψεων σε δύο χιλιάδες επτακόσιες σαράντα τέσσρεις (2744) επισκέψεις (για μία ημέρα) και 7564 προβολές σελίδας.

Επίσης σημαντικός είναι και ο αριθμός των διαφορετικών χρηστών, χίλιοι εξιακόσιοι τριάντα τέσσερεις (1634) διαφορετικοί χρήστες μπήκαν την συγκεκριμένη ημέρα στο isports.gr.

Στην εικόνα βλέπετε τα στατιστικά της συγκεκριμένης ημέρας με το χρόνο παραμονής στο site να φτάνει τα 6 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους επισκέπτες που μας τιμούν, τις ομάδες και όσους βοηθούν στην αντικειμενική ενημέρωση που σας παρέχουμε όχι στα λόγια αλλά στα άρθρα που αναρτώνται.

Σας ευχαριστούμε γιατί είσαστε αυτοί που αναδείξατε το isports.gr ως το βασικό μέσο προβολής του Λακωνικού Αθλητισμού  από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του.

Τα στατιστικά είναι από το Google Analytics.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο Το isports.gr είναι το δικό σας βήμα στη Λακωνία.