Α.Ο. Λογγάστρας – Λεωνίδας Σπάρτης 0 – 0 (περιγραφή)

leo_spartis_idato_2014

Α.Ο. Λογγάστρας: Παπαμάρκου, Υμέρι Β., Ασλανίδης, Κεχαγιάς (Αλεξανδράκης), Παντόπουλος,  Κυριακόπουλος, Τσάκωνας, Νικόλαρος, Καρβουνιάρης (Τσιλιβίτας), Ζαχαράκης, Λυμπέρης (Δεναξάς Στ.).

Λεωνίδας Σπάρτης: Σκυλλάκος, Παναγιωτόπουλος (45′ Παπαδάκος), Σφυρής, Cani, Βασιλείου, Φωτόπουλος, Μπούγας, Καλλής (85′ Μπαριάμι), Mutafchivksi, Κοτρωνιάς (92′ Ρηγάκος), Τζάνης Αν.

 

‘Ενα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι για τις δύο ομάδες έληξε 0 – 0. Καλές στιγμές είχαν και οι δύο με ένα δοκάρι για κάθε ομάδα, ο Τσιλιβίτας για τους γηπεδούχους στο 80′ ενώ στο 70′ είχε προηγηθεί το δοκάρι του Λεωνίδα.

Στο 15′ καλή ευκαιρία με τον Τσάκωνα να αστοχεί από πάσα του Κυριακόπουλου.

Στο 37′ ο Νικόλαρος μετά από πάσα του Τσάκωνα δεν μπορεί να σκοράρει.

Στο 4ο’ Ο Λεωνίδας Σπάρτης απειλεί με εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή με τον Cani, αποκρούει ο Παπαμάρκος στο παραθυράκι της εστίας

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νικόλαρος μετά από σέντρα του Κυριακόπουλου αστοχεί στο πλασέ

Στο 50′ ο Κυριακόπουλος μετά από πάσα του Ζαχαράκη βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και δεν μπορεί να σκοράρει

Στο 70′ μια φάση διαρκείας οι παίκτες του Λεωνίδα έκαναν 6 σουτ και δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Αρχικά ο Παπαδάκος σουτάρει, αποκρούει ο Παπαμάρκος, στρώνεται στον επιθετικό του Λεωνίδα που σουτάρει η μπάλα βρίσκει στα σώματα των αμυντικών, ξανασουτάρει η μπάλα βρίσκει το δοκάρι και οι αμυντικοί του Α.Ο. Λογγάστρας καταφέρνουν να με τάκλιν να κόψουν άλλα δύο σουτ!

 

Ο Α.Ο. Λογγάστρας στους 9 βαθμούς, ο Λεωνίδας Σπάρτης στους 8 αναζητούν και οι δύο τη νίκη τις επόμενες αγωνιστικές που θα τους ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Την επόμενη εβδομάδα ο Α.Ο. Λογγάστρας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Γυθείου στο Γύθειο ενώ ο Λεωνίδας Σπάρτης υποδέχεται τον Απόλλων Ξηροκαμπίου.