Βοίας Νεάπολης – Αμυκλιακός 1 – 0 (περιγραφή)

0
85

 

Γκολ: Λιβανός το 1 – 0.

H περιγραφή είναι από τον Βοία Νεάπολης

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη με 1-0 για τον Βοία, ο οποίος ανέβηκε στη 3η θεση του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας, εκμεταλλευόμενος το στραβοπάτημα του Περιστερίου, με την παράλληλη διεύρυνση του αήττητου της ομάδας στους 3 αγώνες.
Στα του αγώνα, στο 1ο ημίχρονο και με τον αέρα υπέρ της, η ομάδα του Αμυκλιακού είχε την εδαφική υπεροχή, απειλώντας κυρίως όμως με μακρινές μπαλιές. Παρόλα αυτά είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του 1ου ημιχρόνου, με την μπάλα όμως σε τετ α τετ από πλάγια θέση να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Βοία μετά το τελείωμα του παίκτη του Αμυκλιακού.

Ο Βοίας απάντησε έχοντας δύο δοκάρια και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον συνήθη ύποπτο Γιάννη Λιβανό να τελειώνει μία όμορφη προσπάθεια από τα αριστερά.
Στο δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με το Βοία να έχει κάποιες υποψίες ευκαιριών, άλλα μέχρι εκεί.

Ο Αμυκλιακός επέλεξε να προσθέσει άλλους δύο ακόμη παίκτες στο κέντρο της επίθεσης του, αλλά προσπαθώντας ανορθόδοξα (με μακρινές μπαλιές) και δίχως πλάτος στην επίθεση του, δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να φανεί απειλητικός με το τελικό 1-0 να κρίνεται δίκαιο.