Κάστρο Μονεμβασιάς: Για το θετικό αποτέλεσμα εντός με Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου. Δήλωση Μεϊμάρογλου

0
84

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΧΗ «ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ», ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΠΕΛΛΑΝΑΣ  ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΘ
– Την αποστολή της Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, για το πολύ δύσκολο μάτς, κόντρα στην ιδιαίτερα φορμαρισμένη και ποιοτική ομάδα της Πελλάνας, ανακοίνωσε ο Προπονητής της Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, Στέφανος Μεϊμάρογλου, και αποτελείτε από τους ποδοσφαιριστές:
Μπούμπαλη Π., Μπαρμπαγιαννάκος Σ., Penev K., Χούτρης Β., Τρέσσος Γ., Κουφάκος Π., Κακούσιος Γ., Κώνστας Β., Γκουβούσης Β., Σκάγκος Γ., Αντωνίου Β., Ozoji F., Τσαρικτσί Γ., Μπάρδης Ν., Συριανός Κ., Χαραμής Γ., Λιακάκος Λ., Πατσουράκος Γ.


ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ Α.Ε. ΠΕΛΛΑΝΑ:
– Γνωρίζουμε ότι διανύουμε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα, έναν «γολγοθά», και έτσι θα πρέπει να τονίσω ότι αντιμετωπίζουμε, μία εκ των 2 – 3, καλύτερων και ποιοτικότερων ομάδων του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας. Αυτό το γεγονός, αυξάνει κατακόρυφα τον βαθμό δυσκολίας του αγώνος. ‘Εχουμε προετοιμαστεί, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και εκτιμώ ότι οι ποδοσφαιριστές μας, θα πραγματοποιήσουν μία πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, και θα «εξαντλήσουμε» τους εαυτούς μας για το καλύτερο εφικτό. ‘Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη, τόσο στο επίπεδο της δουλειάς μας, όσο και στους ποδοσφαιριστές μας, και θεωρώ ότι στο τέλος του πρωταθλήματος, θα έχουμε πετύχει τον στόχο που έχουμε, και είναι η παραμονή μας στην κατηγορία. Κάθε αγώνας, αποτελεί για μας μία πρόκληση, και είμαστε πανέτοιμοι για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και σε αυτήν την αναμέτρηση, και να τα δώσουμε όλα.

 

Σκόρερ πρωταθλήματος

arxi_13is_skorer_monemvasia