Βόλεϊ Παίδων: Σπαρτιατικός Γ.Σ – Άρατος Κιάτου 3 – 0

0
84

Μια ακόμη μεγάλη νίκη σημείωσαν το μεσημέρι της Κυριακής οι παίδες του Σπαρτιατικού επικρατώντας με σχετική ευκολία επί του Άρατου Κιάτου με 3-0 σετ στο κλειστό γήπεδο Σπάρτης. Παρά τις απουσίες της η ομάδα της Σπάρτης έδειξε χαρακτήρα και όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Στο πρώτο σετ ο Σπαρτιατικός μπήκε πολύ δυνατά με τον Γ. Ρηγάκο να παίρνει 5 συνεχόμενους πόντους (5-0). Ο Άρατος ανέκαμψε με συνέπεια οι 2 ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο όμως ο Σπαρτιατικός κατάφερε με μια καλή ανάκαμψη στο τέλος να πάρει το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Άρατος με πολύ καλά σερβίς και εξαιρετικές επιλογές στην επίθεση δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Σπαρτιατικού σε σημείο που φάνηκαν οι απουσίες της ομάδας και κυρίως του βασικού πασαδώρου ( Αλατσάς) και του ακραίου (Δρακάκης) . Παρά ταύτα με τον Παπαϊωάννου (λ) να σηκώνει το βάρος της υποδοχής και τους Μουστάκη και Γ. Ρηγάκο να δίνουν μεγάλη βοήθεια στο μπλοκ και τους Βαμβακάρη, Λαμπράκο, Κοντογεωργάκο, Βρωμοβρυσιώτη, Σκιαδά να είναι εξαιρετικοί στην επίθεση ο Σπαρτιατικός κοίταξε στα μάτια τον πραγματικά μοναδικό του αντίπαλο…τον κακό του εαυτό επικρατώντας με δυσκολία σε αυτό το σετ.

Στο τρίτο σετ ο Σπαρτιατικός με τον Στρίφα στα σερβίς πήρε μια διαφορά 5-0. Οι παίχτες του Ρηγάκου όμως δεν συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο 12-13 ο προπονητής της ομάδας άλλαξε τον βασικό κορμό της ομάδας (Γ. ρηγάκος , Μπάσος) περνώντας στο παιχνίδι τους νεότερους Βαμβακάρη και Σκιαδά οι οποίοι ανταπεξήλθαν πλήρως στα καθήκοντα τους, για να επιστρέψουν οι μεγαλύτεροι και να καθαρίσουν το σετ. Πολύ θετική η παρουσία του νεότερου παίχτη της ομάδας Δ. Ρηγάκου ( σήμερα πασαδώρος) που παρά το γεγονός ότι από την αρχή του πρωταθλήματος έχει αγωνιστεί σε 3 διαφορετικές θέσεις δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό. Ντεμπόυτο στους αγώνες έκανε και ο αθλητής Χαράλαμπος Χούπης.

Για τον Σπαρτιατικό αγωνίστηκαν: Γ. Ρηγάκος (Α), Χ. Μπάσος, Δ. Παπαϊωάννου (λ), Ε. Μουστάκης, Ε. Στρίφας, Δ. Λαμπράκος, Μ. Βαμβακάρης, Γ. Σκιαδάς, Κ. Κοντογεωργάκος, Χ., Χούπης , Δ. Ρηγάκος, Κ. Βρωμοβρυσιώτης