Τα στιγμιότυπα του Endu Race 2014 (βίντεο)

0
90

Στον Όμιλο Ιππικής Αντοχής στην Μαλακάσα, στο 43ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, ακριβώς δίπλα από τον ΣΕΙΡΙΟΣ διεξήχθησαν οι αγώνες της Ιππικής Αντοχής την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014…

Γεωργία Νταλιάνη με το άλογο GA Nireas του Ι.Ο.Μ. και ο Ιωάννης Τσαούσης με το άλογο Snow White του Ο.Ι.Α., ήταν οι πρώτοι νικητές, στα 60 χλμ. και 30 χλμ. αντίστοιχα, των 3ων Αναπτυξιακών Αγώνων Ιππικής Αντοχής, που διοργάνωσε μ επιτυχία ο Όμιλος Ιππικής Αντοχής στην Μαλακάσα, στο 43ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, ακριβώς δίπλα από τον ΣΕΙΡΙΟΣ.

Τελικά όλα λειτούργησαν καλά με πρωτεργάτες τον Γιώργο Παπαδόπουλο (πρόεδρος Αγωνοδίκου Επιτροπής), τον Θανάση Βήτο (τεχνικός επιτετραμμένος), αλλά και τους συνδιοργανωτές Τέρρυ Μακρίδη (Όμιλος Ιππικής Αντοχής) και Πέτρο Στέλλα (Marathon Endurance Club).

Σημαντική η υποστήριξη από την τροχαία Μαλακάσας και τον Διοικητή Γιώργο Κατσιφη, ενώ χρειάστηκε υπερπροσπάθεια από τους Ζήση Βήτο, Δημήτρη Παύλου, την Μαρία Γιατρά και Ίνκα Πολυγένη για να ετοιμαστεί έγκαιρα η διαδρομή του αγώνα.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων:

(Κάμερα-μοντάζ: sportshero.gr)

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Φωτογράφος: Βασίλης Κουρούπης

sports8.gr