Αρχική Τοπικό Λακωνίας A.E. Σπάρτη Γεωργακόπουλος: Ήρθα για να συνδράμω ώστε τα όνειρα του Γιαννακόπουλου για τη...

Γεωργακόπουλος: Ήρθα για να συνδράμω ώστε τα όνειρα του Γιαννακόπουλου για τη Σπάρτη να γίνουν πραγματικότητα

0
137

«Ήρθα για να συνδράμω ώστε τα όνειρα του Δ. Γιαννακόπουλου για τη Σπάρτη να γίνουν πραγματικότητα», δήλωσε αποκλειστικά στο dokari.gr ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Ο 24χρονος είναι και επίσημα παίκτης των «κυανέρυθρων» και λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου, αναφέρθηκε στην απόφαση του να μετακομίσει στη Σπάρτη.

Η Σπάρτη ολοκλήρωσε ακόμη μια μεγάλη μεταγραφή «τρελαίνοντας» τους φίλους της ομάδας και δείχνοντας πως σιγά σιγά γεμίζει τη… φαρέτρα της για την Γ’ Εθνική! Το νέο «μπαμ» για τους Λάκωνες είναι ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος, ο οποίος υπέγραψε σήμερα (14/1) συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, με την προοπτική ανανέωσης.

Λίγο μετά την υπογραφή του, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε αποκλειστικά στο dokari.gr για την απόφαση του, τονίζοντας πως καθοριστικός παράγοντας ήταν η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

 

-Πώς αισθάνεσαι μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής;

Νιώθω υπέροχα που βρίσκομαι σε μια ιστορική ομάδα. Με το που άκουσα για το ενδιαφέρον της Σπάρτης δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθόλου. Δεν θέλω να πω πολλά και μεγάλο λόγια, παρά μόνο πως θα «μιλήσω» μέσα στο γήπεδο.

-Είπες πως δεν το σκέφτηκες καθόλου. Τι σε έκανε να πάρεις αμέσως την απόφαση σου;

Η παρουσία του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ομάδα ήταν καθοριστικός παράγοντας στο να αποφασίσω να υπογράψω στη Σπάρτη. Ο κ. Γιαννακόπουλος έχει μεγάλο όραμα για την ομάδα και θέλω να βοηθήσω όπως μπορώ να γίνουν τα όνειρα του πραγματικότητα. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα όλους τους στόχους της και να βρεθεί εκεί που αξίζει.

-Είχες άλλες προτάσεις εκτός από αυτήν της Σπάρτης;

Ναι. Η αλήθεια είναι πως βρέθηκα μια ανάσα από το να υπογράψω στον Ιωνικό. Με το που επικοινώνησα όμως με τους ανθρώπους της Σπάρτης δεν το σκέφτηκα και πάνω από όλα όπως σας είπα, λόγω του οράματος του Δ. Γιαννακόπουλου.

-Σήμερα (14/1) προπονήθηκες για πρώτη φορά με τη Σπάρτη. Ποιές ήταν οι εντυπώσεις σου;

Η πρώτη μου εντύπωση ήταν εξαιρετική. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και όλοι δείχνουν πως είναι μια οικογένεια. Τα παιδιά είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και με κάποιους από αυτούς έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, οπότε αυτό θα με βοηθήσει πολύ.

πηγή: dokari.gr