Ολυμπιακός Γυθείου: Παίρνει Καρνιάτη (βίντεο)

0
69

Η πρώτη κίνηση του Ολυμπιακού Γυθείου στην μεταγραφική του Ιανουαρίου θα είναι ο Δημήτρης Καρνιάτης (1988). Κατάγεται από το Γύθειο και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ-χαφ.   Από την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 έως και την φετινή περίοδο αγωνιζόταν στον Α.Ο.  Αγίου Νικολάου. Με τον ΑΟΑΝ αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία τοπικού και στην Γ΄ Εθνική. Πριν πάει στην ομάδα της ΕΠΣ Λασιθίου αγωνιζόταν στον Πανγυθεατικό. Στο βίντεο που ακολουθεί το γκολ που σκόραρε στον αγώνα κατά της ΑΕΚ την 1η Μαρτίου 2014. (την χρονική στιγμή 3:50). Αγωνίστηκε 22 φορές στη Γ’ Εθνική την περίοδο 2013-2014 πετυχαίνοντας δυο γκολ.

Είναι γρήγορος, έχει καλές τοποθετήσεις, μαρκάρει και είναι καλός τεχνίτης με καλές μεταβιβάσεις.


Άγιος Νικόλαος – ΑΕΚ 1-6 (AnatolhSport.com – 1… από anatolhsport

πηγή βίντεο: anatolhsport

 

Είναι πολύ πιθανό ο νεαποκτηθείς παίκτης να βρίσκεται στη διάθεση του Μάκη Σαμπατάκου το Σάββατο για τον εντός έδρας αγώνα με τον Α.Ο. Λογγάστρας, αν έχει εκδοθεί το δελτίο του.

Ο Ολυμπιακός Γυθείου εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να τον βοηθήσουν στην φετινή προσπάθειά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Λακωνίας και την διεκδίκηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική μέσω των μπαράζ.

Σχόλιο isports.gr: Είναι πολύ ενθαρρυντικό για το Λακωνικό ποδόσφαιρο η επιστροφή δικών του ποδοσφαιριστών όπως ο Ηλίας Αναστασάκος, ο Δημήτρης Καρνιάτης και άλλοι. Επίσης αξιοσημείωτο το γεγονός ότι και οι τρεις ομάδες, Ολυμπιακός Γυθείου, Α.Ε. Σπάρτη, και Μολαϊκός που βρίσκονται με διαφορά 2 βαθμών στις πρώτες θέσεις της Α’ κατηγορίας έχουν ήδη ενισχυθεί και θα συνεχίζουν να ενισχύονται κατά την μεταγραφική του Ιανουαρίου.  ‘Ενα στοιχείο που θα κάνει τον δεύτερο γύρο της Α’ κατηγορίας Λακωνίας θεαματικότερο από το πρώτο και συναρπαστικό ως προς την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.

eb2fe56a838ea94b8facdae34fcf7848_XL