Επιλέξτε το σημαντικότερο αποτέλεσμα του 1ου γύρου

0
76

Πρόσφατα σε άρθρο που δημοσιεύσαμε στο isports.gr με τίτλο Oι πρώτοι και τα σημαντικότερα του 1ου γύρου της Α’ κατηγορίας Λακωνίας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ, επιλέξαμε ως σημαντικότερο αγώνα του 1ου γύρου το Ολυμπιακός Γυθείου – Α.Ε. Σπάρτη. Λέγοντας σημαντικότερος αγώνας εννοούμε το αποτέλεσμα του οποίου ήταν το καθοριστικό για την εξέλιξη του 1ου γύρου. Τώρα ζητάμε από εσάς να επιλέξετε το σημαντικότερο αγώνα. Στο δεξί τμήμα της σελίδας μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας.  Από τον σύνολο των αγώνων που διεξήχθησαν το 1ο γύρο έχουμε επιλέξει τους παρακάτω αγώνες:

1. Μολαϊκός – Ολυμπιακός Γυθείου 2 – 1 την 3η αγωνιστική. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για πληροφορίες του αγώνα

2. Oλυμπιακός Γυθείου – Α.Ε. Σπάρτη 2 – 1 την 7η αγωνιστική. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για πληροφορίες του αγώνα

3. Μολαϊκός – Α.Ε. Σπάρτη 0 – 3 την 12η αγωνιστική. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να πληροφορίες του αγώνα

 

Και μια διευκρίνιση που όποιος έχει λογική και σκεφτεί λίγο θα το έχει καταλάβει. Το isports.gr είναι με ΟΛΕΣ τις ομάδες της Λακωνίας. Δεν προβάλλει περισσότερο η λιγότερο κάποια ομάδα.  Προβάλλει τις ομάδες ανάλογα με τις ειδήσεις που έχει η κάθε μία και που δίνει στην δημοσιότητα. ‘Οσο μια ομάδα βοηθά με την ενημέρωσή της τόσο περισσότερα άρθρα θα βρίσκεται στο isports.gr για την συγκεκριμένη.  Υπάρχουν και ομάδες (ευτυχώς ελάχιστες) που δεν στέλνουν ενημερώσεις στο isports.gr για τους δικούς τους σκοπούς. Φυσικά κάτι τέτοιο μόνο καλό δεν είναι για τις ίδιες και δεν σέβονται την ιστορία, όσους προσπαθούν και αγωνίζονται για την ομάδα και τους φιλάθλους της.

Και κάτι τελευταίο και πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο σεβασμός του isports.gr προς την κάθε ομάδα ανεξάρτητα τη θέση της στο πρωτάθλημα, ανεξάρτητα τον κόσμο και την απήχηση που έχει είναι ότι

πρώτον θα βρείτε άρθρα για τις ΟΛΕΣ τις ομάδες και ότι

δεύτερον αποτελεί το ΜΟΝΑΔΙΚΟ site που θα διαβάσετε στον τίτλο του άρθρου, και τις δύο ομάδες που αγωνίστηκαν και όχι αυτό που θέλουν να δουν γραμμένο οι φίλαθλοι του νικητή.

Για παράδειγμα οι τίτλοι στο isports.gr σε ΟΛΑ τα άρθρα για τους τοπικούς αγώνες ποδοσφαίρου είναι Ομάδα Α – Ομάδα Β 5 – 0 και όχι το λανθασμένο κατά την γνώμη μας

Πεντάστερος ο νικήτης!

και άλλοι παρόμοιοι τίτλοι.