Ζαμπίδης: Μολών Λαβέ

0
80

Ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της κορυφαίας διοργάνωσης kick boxing Iron Challenge, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Athens, καθώς δεν έλειψαν οι προκλήσεις μεταξύ του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη και του Τούρκου διεκδικητή Harun Kina.

Μετά την παρουσίαση των αθλητών των Pre-Games και των Main Games της διοργάνωσης, στο πάνελ κάθισε ο Harun Kina, που θα αγωνιστεί στη μπλε γωνία του Main Event του Iron Challenge και στη συνέχεια, με θερμά χειροκροτήματα οι παρευρισκόμενοι υποδέχτηκαν τον Έλληνα Πρωταθλητή, Μιχάλη Ζαμπίδη.

Το λόγο πήρε αμέσως ο Τούρκος διεκδικητής Harun Kina, ο οποίος δήλωσε: «Μπορεί ο Μιχάλης Ζαμπίδης να έχει μια παράδοση με Τούρκους αθλητές, αλλά αυτό το Σάββατο θα καταφέρω το 9-1 στην Ελλάδα. Ζητούσα συνέχεια επί 1,5 χρόνο αυτό τον αγώνα και τώρα που έκλεισε θα τον κερδίσω, δεν πρόκειται να χάσω».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης ο οποίος δήλωσε για τον αγώνα: «Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος γι’ αυτό τον αγώνα εδώ και αρκετό καιρό και είμαι σίγουρος για τη νίκη, το μόνο που έχω να πω στον Harun για τον Παγκόσμιο τίτλο μου είναι Μολών Λαβέ!», δείχνοντας την πολυπόθητη ζώνη της SuperKombat που ξεχώριζε στο πανελ. Για την πολύ καλή προετοιμασία του Μιχάλη Ζαμπίδη, μίλησε και ο προπονητής του, Βαγγέλης Αποστόλου.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης προσκάλεσε όλους τους Έλληνες να παρευρεθούν στο Iron Challenge και να δώσουν μαζί του τη μάχη για να κρατήσει τον Παγκόσμιο Τίτλο στην Ελλάδα.

Οι δύο αντίπαλοι έδωσαν ραντεβού στο ring του Κλειστού Γηπέδου Tae Kwon Do αυτό το Σάββατο, ενώ θα συναντηθούν ξανά την Παρασκευή στην επίσημη ζύγιση του Iron Challenge.

Η Τόνια Φουσέκη, εκπρόσωπος της διοργάνωσης Iron Challenge, συντόνισε τη συνέντευξη τύπου και μίλησε για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα. Τόνισε, πώς το Iron Challenge από την πρώτη του διοργάνωση το 2008, έχει στόχο να προάγει το άθλημα του kick boxing σε μια «γιορτή» της ευγενούς άμιλλας και του αθλητισμού, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα και φέρνοντας κοντά όλους τους αθλητικούς συλλόγους της χώρας.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης

Φέτος, 16 σημαντικοί Έλληνες και ξένοι αθλητές θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό διεκδικώντας τη νίκη. Τα Main Games της διοργάνωσης θα ξεκινήσουν με τον παιδικό αγώνα επίδειξης μεταξύ των μικρών Νίκος Μέξας (Zambidis Club) Vs Στέφανος Λαγός (Zambidis Club), ενώ το πρόγραμμα των Main Games διαμορφώνεται ως εξής μέχρι στιγμής:

Στέφανος Κωνσταντελόπουλος (Δημήτρης Δημητρίου) Vs Φώτης Γκιώνης (Κώστας Ιωακειμίδης) – 81kg – 3×3’

Usman Mohammad (Χασάν Χατζή) Vs Σωκράτης Κερπάτσι (Γιάννης Θεοφάνους) – 65kg – 3×3’

Νίκος Γκίκας (Γιάννης Θεοφάνους) Vs Γιώργος Γκροπάι (Μιχάλης Νικήτογλου) – 73kg – 3×3’

Στέλιος Παπαδόπουλος (Γρηγόρης Μάλλιος) Vs Νικόλαος Γιαννόπουλος (Νίκος Κονδυλάκης) – 70kg – 3×3’

Τίτα Γκρούεβα (Στέλιος Πολίτης) Vs Jleana Valentino (Γρηγόρης Μάλλιος) – 54kg – 3×3’

Νίκος Κελέκης (Γιάννης Θεοφάνους) Vs Ismail El Brouzini (Νίκος Κρητικός) – 81kg – 3×3’

Αποκορύφωμα της βραδιάς θα είναι ο μεγάλος αγώνας του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Τούρκο διεκδικητή Haru Kina, με στόχο να κρατήσει τον Παγκόσμιο Τίτλο της SuperKombat στην Ελλάδα.

Νωρίτερα, θα πραγματοποιηθούν ακόμη 13 Pre-Games από Έλληνες αθλητές και διαμορφώνονται ως εξής:

Αναστασία Κουτσοδήμου (Βασίλης Βαλής) VS Στρατούλα Μπουλμπούλη (Χρήστος Αλαφάκης) – 36kg – 3×1,5’

Αντώνης Στρούτζαλης (Χρήστος Πετρίδης) VS Λάμπρος Κεχαγιόγλου (Κική Χατζογιαννάκη) – 53kg – 3×2’

Ανδρέας Καρφής (Νικήτας Δημητρακόπουλος) VS Μπάμπης Σεργάκης (Αρετή Μαστροδούκα) – 69Kg – 3×2’

Δημήτρης Πελούμπη (Νίκος Κρητικός) VS Χρήστος Ρούσσης (Νατάσα Ποντίκα) – 52-54kg – 3×2’

Ανδρέας Θεοδωρόπουλος (Γιώργος Θεολόγης) VS Ανδρέας Ξιουρούπας (Zambidis Club) – 72kg – 3×2’

Αλφόνσο Κόστα (Γιάννης Θεοφάνους) VS Ανδρέας Ντανίλα (Βαγγέλης Αποστόλου) – 85kg – 3×2’

Κώστας Φασομυτάκης (Γιάννης Θεοφάνους) VS Θανάσης Μακροδημήτρης (Βαγγέλης Αποστόλου) – 71kg – 3×2’

Ανδρέας Μαυρόπουλος (Φίλιππος Χρυσάκης) VS Μάνος Μυλωνάς (Σωκράτης Καραίτης) – 73kg – 3×2’

Πέτρος Αθανασίου (Μιχάλης Νικήτογλου) VS Νίκος Αγγαλιού (Σταύρος Στόφυλας) 38kg – 3×2’

Ιωάννης Καγκελίδης (Μπάμπης Παπαδόπουλος) VS Μανούσος Τραβαγιάκης (Ιγνάτιος Τραβαγιάκης) – 62kg – 3×2’

Μιχάλης Κατσουλάκος (Κώστας Ιωακειμίδης) Vs Χρήστος Γεροστάθης (Γιώργος Ψυλοπάτης) – 91κg – 3×2’

Τα Pre-Games θα κλείσουν με δύο μονομαχίες Future Fighters που θα παίξουν χωρίς προστατευτικά οι εξής:

Νίκος Τζώτζος (Κώστας Τζώτζος) VS Τηλέμαχος Τρύπας (Φώτης Μπουλάς) – 81kg – 3×2’

Μανώλης Κλωνάρης (Ανδρέας Κωνσταντόπουλος) VS Παντελής Πρωτόπαππας (Ζαφείρης Κωτσάκης) – 82kg – 3×2’

Την κορυφαία διοργάνωση kick boxing θα παρουσιάσει ο χαρισματικός Γιώργος Λιανός ενώ ρυθμό στο Iron Challenge θα δώσουν οι KINGS & Teo Tzimas που θα εμφανιστούν live ξεσηκώνοντας το κοινό με τις επιτυχίες τους. Η ενέργεια θα απογειωθεί από τον ισχυρό και δυναμικό ήχο των τυμπάνων του διεθνούς μουσικού group BATALA. Το γυμναστήριο Elements Training Center και η ομάδα χορού The art of show θα παρουσιάσουν μοναδικά χορευτικά break dance, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει εντυπωσιακές επιδείξεις Capoeira από την ομάδα Capoeira Jacobina Arte, που θα συμπεριλαμβάνουν αλληλουχίες κινήσεων και ακροβασίες.

Εισιτήρια για το Iron Challenge προπωλούνται στο viva.gr, τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload Stores, τα βιβλιοπωλεία Ιανός και Παπασωτηρίου, τα γυμναστήρια Zambidis Club, τα X-TREME Stores και τα γυμναστήρια Planet Fitness & More.

Την ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια του κλειστού γηπέδου Tae Kwon Do στο Φάληρο.