Κάστρο Μονεμβασιάς: Πανέτοιμοι εντός με Βλαχιώτη. Δήλωση Μεϊμάρογλου

0
69

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ (19) ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ, Η Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, ΜΑΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΛΑΧΙΩΤΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ «ΗΛΙΟ»!!!
– Η αποστολή της Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, για τον σημαντικό αγώνα, κόντρα στον ιστορικό Αστέρα Βλαχιώτη, ανακοινώθηκε από τον Προπονητή του Συλλόγου, Στέφανο Μεϊμάρογλου, και αποτελείται από (19) ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:
Μπούμπαλης Πέτρος, Μπαρμπαγιαννάκος Σωτήρης, Χούτρης Βασίλης, Τρέσσος Γιάννης, Κουφάκος Παναγιώτης, Κώνστας Βαγγέλης, Γκουβούσης Βίκτωρας, Σκάγκος Γιάννης, Ozoji Fabian, Κατσής Παναγιώτης, Τσαρικτσί Γιόκπμαν, Μπάρδης Νίκος, Χαραμής Γρηγόρης, Καραγιάννης Λάμπρος, Συριανός Κώστας, Πατσουράκος Γιώργος, Λιακάκος Λεωνίδας, Penev Konstantin, και Ασλανίδης Σάββας.
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ:
– Είμαστε σε σταθερά, πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, και σε κάθε ματς, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις μέχρι τώρα προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, τους οποίους, όλους ανεξαιρέτως στηρίζω και εκτιμώ απόλυτα. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να είναι στο ρόστερ της ομάδας μας, και να μην απολαμβάνει της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης μου. Δίνουμε εξετάσεις σε ένα ακόμα πολύ δύσκολο και σημαντικό για μας αγώνα, και θέλουμε το καλύτερο εφικτό. Πλέον η ομάδα μας, είναι ανταγωνιστική, κάτι που το «μαρτυρούν» τα αποτελέσματα των τελευταίων πέντε αγώνων μας, όπου είμαι και στην τεχνική ηγεσία του Συλλόγου, και φιλοδοξούμε, συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά, να αποτυπωθεί αυτό σύντομα, και στον βαθμολογικό πίνακα. Θεωρώ ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ μας, και με ασφάλεια δημιουργούμε την ομάδα που ονειρευόμαστε.