Ολυμπιακός Γυθείου – Α.Ο. Λογγάστρας 2 – 0 (βίντεο)

0
90

loggastra_oloi

Βίντεο του githio-click

 

Ολυμπιακός Γυθείου:  Καβαλιώτης, Καζιάνης, Ξανθάκος (Πολιτάκος), Εμμανουηλίδης (Νάκος), Μπουρελάκος Γ., Φωτόπουλος, Λιγνός, Καρνιάτης, Ντάνσο, Σουκούλι, Τζανετάκος (90′ Καπασούρης (1999)).

Α.Ο. Λογγάστρας: Παπαμάρκου, Κυριακόπουλος Κ., Παντόπουλος, Τσιλιβίτας, Δεναξας Μ.,  Υμέρι, Δεναξάς Στ., Καρβουνιάρης, Λυμπερης, Αντωνίου Β., Νικόλαρος.

Την 11η νίκη του στο πρωτάθλημα και την 10η συνεχόμενη πέτυχε ο Ολυμπιακός Γυθείου με 2 – 0 επί του Α.Ο. Λογγάστρας.

Τα γκολ πέτυχαν, ο Ντάνσο το 1 – 0 στο 68′ και ο Βασίλης Τζανετάκος το 2 – 0 στο 78′.

Ο Μάκης Σαμπατάκος χρησιμοποίησε από την αρχή του αγώνα τον νεαποκτηθέντα Καρνιάτη και έδωσε φανέλα βασικού στους Ξανθάκο (1997) και Εμμανουηλίδη λόγω των απουσιών που αντιμετώπιζε από τιμωρίες.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές τελικές προσπάθειες αλλά έπεσαν πάνω στον τερματοφύλακα του Α.Ο. Λογγάστρας, Παπαμάρκου ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα και πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις.

Με αυτή τους τη νίκη οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 34 βαθμούς έχοντας το απόλυτο στην έδρα τους με 6 νίκες. Την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλων Ξηροκαμπίου το Σάββατο 24 Ιανουαρίου σε γήπεδο το οποίο αυτή την στιγμή δεν είναι γνωστό αφού το Δημοτικό Στάδιο Φάριδος – Ν. Παπαδάκος έχει κλείσει μέχρι τέλος Ιανουαρίου.

Οι φιλοξενούμενοι στημένοι αμυντικά κατάφεραν να κρατήσουν το 0 μέχρι το 70′ και έκαναν μια καλή εμφάνιση παρά τα προβλήματα που είχαν. Επόμενος αγώνας για τους φιλεξονούμενους εκτός έδρας στη Γλυκόβρυση στις 31 Ιανουαρίου.

Ο Α.Ο. Λογγάστρας παραμένει στην 10η θέση με 9 βαθμούς.