Ευρώτας Έλους – Πανγυθεατικός 2 – 1. Σταμογιάννος: ‘Ηταν ο πιο δύσκολος αγώνας

0
85

πανγυθεατικος

 Φωτογραφία του githio-click

 analitiki_telos_14is_A

Mε αυτή τη νίκη του ο Ευρώτας Έλους ανέβηκε στην 6η θέση με 16 βαθμούς, ο Πανγυθεατικός στην 7η με 15 βαθμούς.  Η πορεία και των δύο ομάδων στην Α’ κατηγορία Λακωνίας είναι αρκετά καλή, υπνεθυμίζουμε ότι και οι δύο αγωνίζοντουσαν πέρυσι την Α1′ κατηγορία.

 

Γκολ: Λιγνός το 0 – 1 στο 15′, Αλίμπαλης το 1 – 1 στο 17′, Αλίμπαλης το 2 – 1 με πέναλτι σε χέρι του ‘Ιλιεβ.

 

Eυρώτας Έλους: Μπασουράκος, Μπόγρης, Πουλάκος, Κρητικάκος, Γουρδομιχάλης, Μένεγας, Ρουμπής,Roncea, Τζαμούρης, Αλίμπαλης, Radu.  Αλλαγές: Μαργαρίτης,Τζανετάκος, Μαντζαβράκος

Πανγυθεατικός: Κιοσέ, Iliev, Χρυσικάκος (58′ Ντεστάκος), Κουβαράκης Ν, Μανουσόπουλος, Κουβαράκης Δ, Cocaj (78′ Σταυρόπουλος), Ανδρεάκος, Λιγνός, Καμίτσης, Αγγάνης (63′ Κούρταλης).

Σε δήλωσή του ο προπονητής των γηπεδούχων Σταμογιάννος ανέφερε τα εξής:

Είχα πει στους παίκτες μου πριν ότι ο αγώνας με τον Πανγυθεατικός ότι θα ήταν ο πιο δύσκολος. Παίζαμε απέναντι σε μια γυμνασμένη, δυναμική ομάδα με καλό προπονητή. Και εμείς έχουμε ανέβει και έχουμε πιάσει καλή απόδοση παίρνοντας σημαντικές νίκες και βαθμούς με καλές εμφανίσεις.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να εισκεφθείτε το blog του Ευρώτα Έλους και να διαβάσετε την περιγραφή του αγώνα

Ο Αλίμπαλης (κάτω ο δεύτερος από δεξιά) με τα δύο σημερινά του γκολ έφτασε τα 11 στο πρωτάθλημα και στην 3η θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος πίσω από Ντάνσο  και Χαλίλι.

eurotas_elous_11ada_2014