Λεωνίδας Σπάρτης – Απόλλων Ξηροκαμπίου 0 – 2

0
101

ksirokampi

 

analitiki_telos_14is_A

Λεωνίδας Σπάρτης: Σκυλλάκος, Παπαδάκος, Σφυρής, Βασιλείου, Cani, Φωτόπουλος (Κουρούνας), Μπούγας, Τσάνης Τ. (Μπακόλας), Mutafchivski, Klogheri, Κοτρώνιας (Νικόλαρος).

Aπόλλων Ξηροκαμπίου: Χαζηπετράκος, Ταμπάκης, Κωστάκος, Γραμματικάκης (55′ Βόχαλης), Βερυκοκίδης, Στούμπος, Μπέκελης, Ατσαβές, Κατσιαφούρος (Γκλιάτης), Διαμαντάκος, Γομάτος (60′ Γκαγκάς).

Γκολ: Διαμαντάκος το 0 – 1, Ατσαβές το 0 – 2.

Στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής ο Λεωνίδας Σπάρτης υποδέχτηκε τον Απόλλων Ξηροκαμπίου στο Σαϊνοπούλειο.
Για τους γηπεδούχους αγωνίστηκε από την αρχή ο Klogheri που αποκτήθηκε αυτή την μεταγραφική περίοδο, επέστρεψε αφού αγωνιζόταν και την περυσινή αγωνιστική περίοδο στον Λεωνίδα. Την φετινή περίοδο ήταν στον Παναρκαδικό.

Ο Γκλιάτης αντικατέστησε τον Κατσιαφούρο και έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα του Ξηροκαμπίου, αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Αποκτήθηκε και αυτός κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Σέντρα του Κατσιαφούρου, κεφαλιά ο Διαμαντάκος, συνδυασμό του Γκαγκά και του Γκλιάτη, τελικός αποδέκτης ο Ατσαβές ο οποίος διαμόρφωσε με πλασέ

Δοκάρι ο Διαμαντάκος και ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους.

Ο Απόλλων Ξηροκαμπίου βρίσκεται στην 5η θέση με 19 βαθμούς ενώ ο Λεωνίδας Σπάρτης στην 12η θέση με 8.

Επόμενος αγώνας για τις δύο ομάδες το Σάββατο 24 Ιανουαρίου, ο Απόλλων Ξηροκαμπίου στο Α.Ε.Κ.Ε.Π.Σ. Λακωνίας με τον Ολυμπιακό Γυθείου και ο Λεωνίδας Σπάρτης εκτός έδρας με τον Μολαϊκό.