Κ15 Αστέρας – Εργοτέλης 1-0, Κ17 Αστέρας-Πανιώνιος 1-1, Κ20 Λεβαδειακός-Αστέρας 1-1 (βίντεο)

Κάτω των 15 Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης 1 – 0

k15_asteras

 

Σημαντική νίκη που την διατηρεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε η ομάδα 15 του Αστέρα, επί της αντίστοιχης του Εργοτέλη.
Οι Αρκάδες επικράτησαν με 1-0 χάρη στο 9ο γκολ του Γλέζου στο τρίτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου (43`). Μετά από εκτέλεση φάουλ από αριστέρα, ο σκόρερ με κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ.Ο Αστέρας ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν και θα μπορούσε να έχει σκοράρει. Τελικά κατάφερε να πετύχει το γκολ με το ξεκίνημα της επανάληψης.

Μετά το γκολ του Αστέρα, ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει, να πιέσει για την ισοφάριση, αλλά χωρίς στην ουσία να απειλήσει ιδιαίτερα, παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας: Καρακίτσος, Μπιτσάκου, Καφετζής, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Γλέζος, Φωτόπουλος, Κανελλόπουλος, Ντινέ, Ρούνης, Τερεζίου

Αγωνίστηκαν και οι: Αλημίσης, Κούβαλης, Πολυμενάκος, Μανωλάκος

Εργοτέλης: Βλαχάκης, Λούσι, Μαυροειδής, Γιαπετζάκης, Πλαϊτάκης, Αντζέλι, Σταϊτάκης, Σταυρακάκης, Αζί, Κουτάντος, Μαυροματίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Βενεράκης, Χαλκιαδάκης, Μπίσκα, Χαϊντίνι

Κάτω των 17 Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 1 – 1

k17_asteras

 

 

Δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης η Κ17 του Αστέρα αν και προηγήθηκε κόντρα στην αντίστοιχη του Πανιωνίου με τον Κουσιά στο 50′. Το γκολ του Οικονομίδη τρία λεπτά μετά, έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας. Αποβλήθηκε με κόκκινη ο Γκίτσης.
Η ομάδα της Τρίπολης δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του Πανιωνίου να γίνει απειλητική. Η  Αρκαδική ομάδα  φάνηκε μόνο σε δύο περιπτώσεις . Την πρώτη φορά με τον Κουσιά, που είχες σουτ άουτ στο 8΄και τον Καραμήτο  στο 45΄ όταν το σουτ του απέκρουσε ο Κουβέλης. 

Η φιλοξενούμενη ομάδα είχε την πρωτοβουλία και είχε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις ήταν στο 19΄ όταν μετά από αμυντικό λάθος του Α. Ζήση, ο Πλούμης μπήκε μόνος του και απέναντι στο Καπετάνο σούταρε άουτ. Επίσης  ο πορτιέρο του Αστέρα , δήλωσε παρών σε σουτ του Οικονομίδη, Πλούμη και Βουκελάτου.

 

Στην επανάληψη η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε με τον Κουσιά να προηγηθεί στο 50΄με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή. Δεν μπόρεσε να κρατήσει για πολύ ώρα το γκολ, αφού μετά από αδράνεια της άμυνας, ο  Οικονομίδης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καπετάνο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1 στο 53΄.

 

Στην συνέχεια ο Καπετάνος  απέκρουσε σουτ του Οικονομίδη στο 56΄. Ο Τσέκος στο 65΄ μετά από σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κουβέλη.  Στο 68΄ αποβλήθηκε ο Γκίτσης και αυτό πιθανόν ανάγκασε τον Μπεντεβή να αλλάξει τα πλάνα του και τις αλλαγές της ομάδας. Γύρισε τον Α. Ζήση σέντερ μπακ  και τον Τσιώλη να καλύψει την θέση του αμυντικού χαφ.

 

Μέχρι την λήξη του αγώνα, η γηπεδούχος ομάδα αν και με δέκα παίκτες πίεσε και έχασε ακόμα δύο ευκαιρίες με τον Δ. Παπαγεωργίου και Κυριακόπουλο.

 

Αστέρας: Καπετάνος, Τσέκος, Βουτσελάς, Ι. Παπαγεωργίου, Γκίτσης, Α. Ζήσης, Γ. Ζήσης (62΄Μπαλάσης), Καραμήτος ( 93΄ Παπαγιαννέας), Κουσιάς( 72΄Κυριακόπουλος), Τσιώλης Δ. Παπαγεωργίου(83΄ Μ. Γεωργόπουλος)  

 

Πανιώνιος: Κουβέλης, Χαρικιόπουλος, Βεϊογλου, Χαραλαμπόπουλος, Παττακός, Αρσενίδης, Οικονομίδης (73΄ Φιλίπ), Ρόππας, Πλούμης( 88΄ Παπαχρηστόπουλος), Αναστόπουλος( 81΄Βιτ5οράτος), Βουκελάτος(76΄ Πουλίδης)

 

 

Κάτω των 20 Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 1 – 1

H K20 του Αστέρα δεν κατάφερε να κερδίσει την αντίστοιχη του Λεβαδεικού με το τελικό 1-1 να αδικεί την ομάδα του Πάβλοβιτς που ήταν καλύτερη, προηγήθηκε με τον Συρεγγέλα και έφτασε πολύ κοντά στη νίκη.

Άτυχη η ομάδα Κ20 του Αστέρα, δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στην Λειβαδιά, αφού δέχτηκε την ισοφάριση ένα λεπτό πριν τελειώσει ο αγώνας. Συγκεκριμένα μετά από ένα ανύπαρκτο έμμεσο που έδωσε ο διαιτητής, ήρθε η ισοφάριση και μετά δεν είχε χρονικά περιθώρια να αντιδράσει.

Η ομάδα του Πάβλοβιτς ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα χάνοντας ευκαιρίες να σκοράρει. Προηγήθηκε με τον Συρεγγέλα με κεφαλιά στο πρώτο μέρος και στην συνέχεια είχε την υπεροχή και δεν κινδύνευσε από την γηπεδούχο ομάδα.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος και η κάκιστη διαιτησία δεν εμπόδισαν την Αρκαδική  να δείξει την υπεροχή της.

Αστέρας: Στεφανίδης, Γογωνάς, Παπαγγελής, Καστριτσέας, Βαζούκης, Βελισσάρης, Μαργαρίτης, Παπαπέτρου, Κονίδας, Χρήστου, Συρεγγέλας.

Έπαιξαν και οι Γκρόσιος, Assen, Χάδιαρης

πηγή: arcadiasports.gr