Μαθήματα ζωής από τον Σιμεόνε! (βίντεο)

0
81

Τα λόγια είναι περιττά…

Συγκλονιστικός ο Ντιέγκο Σιμεόνε σε συνέντευξη που παραχώρησε για την ιστοσελίδα της FIFA παραδίδει μαθήματα ζωής για όλους μας, μέσω της ομάδας του, της Ατλέτικο Μαδρίτης και των όσων έχει πετύχει αυτή.

Ο αργεντινός τεχνικός παραλληλίζει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Ατλέτικο με εκείνες που βρίσκουν μπροστά τους όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο για να επιβιώσουν εν μέσω της κρίσης.

Απλά απολαυστικός… Διαβάστε τα όσα αναφέρει:

«Πραγματικά πιστεύω ότι αυτή η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει δείξει στους ανθρώπους τι ακριβώς χρειάζονται καθημερινά στη ζωή τους… Ενέργεια.

Για να αποδείξουν πως παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που μπορεί να έχουν, με τη δική τους δύναμη μπορούν να παλέψουν, να αναζητήσουν και να βρουν λύσεις ακόμη κι εκεί που δεν υπάρχουν.

Γνωρίζουμε ότι αυτή την εποχή είναι πολύ δύσκολο να βρει κάποιος δουλειά. Αλλά χάρη στη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση αυτοί οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τις αποδείξεις και τις αφορμές στους ανθρώπους να πουν: Ναι μπορούμε. Δεν είναι τα πάντα τα χρήματα. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά και με λιγότερα χρήματα».

Απίστευτη απάντητη όταν τον ρώτησαν αν μπορούσε να προπονήσει την Εθνική Βραζιλίας η την Ρεάλ Μαδρίτης…

 

Πηγή: sport-fm.gr