Τρινασιακός – Βοίας Νεάπολης 1 – 4 (περιγραφή)

Στο γήπεδο της Γράμμουσας, ο Τρινασιακός υποδέχθηκε τον Βοία Νεάπολης. Ο Βοίας προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ μετά από μία υπέροχη ομαδική προσπάθεια που ξεκίνησε από πλάγιο της ομάδας από την αριστερή πλευρά της άμυνας. Η μπάλα μεταφέρθηκε στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, με πάνω από 10 πάσες και χωρίς να σηκωθεί από το έδαφος, με την τελική σέντρα να έχει ως αποδέκτη τον συνήθη σκόρερ της ομάδας Γιάννη Λιβανό, που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ψαράκι.

Λίγο αργότερα όμως, στη μοναδική στιγμή αδράνειας στην άμυνα του Βοία και μετά από μία γρήγορη εκτέλεση φάουλ, ο Τρινασιακός βρέθηκε με παίκτη παραπάνω στην περιοχή του Βοία και ευτύχησε να ισοφαρίσει το σκορ με διπλή προσπάθεια του.

Το ματς συνέχισε σε μέτριο τέμπο, με τον Βοία να προσπαθεί με την μπάλα κάτω να δημιουργήσει προϋποθέσεις για το 1-2, σε αντίθεση με τον Τρινασιακό, που προσπαθούσε με μακρινές μπαλιές να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Βοία. Σε μια συρτή σέντρα από τα αριστερά από τον Χάρη Μπιλλήνη, ο παίκτης του Τρινασιακού έκανε την προβολή με την πορεία της μπάλας να ξεγελά τον τερματοφύλακα του Τρινασιακού, ο οποίος παρά την προσπάθεια που έκανε, δεν μπόρεσε να αποτρέψει το τυχερό, είναι η αλήθεια, 1-2 για την ομάδα του Βοία.

Τα εναπομείναντα λεπτά του 1ου ημιχρόνου κύλησαν σχετικά ήρεμα.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα του Τρινασιακού κυνήγησε το γκολ με ανορθόδοξο τρόπο, αφήνοντας παράλληλα τεράστιους χώρους στην άμυνα της, η οποία είχε ανέβει πολύ ψηλά. Έτσι, παρά τις αλλαγές από την ομάδα του Τρινασιακού, δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να φανεί απειλητική για την εστία του Βοία, καθώς τα γεμίσματα, αλλά και οι υπόλοιπες επιθετικές προσπάθειες αντιμετωπίστηκαν με σχετική ευκολία από την άμυνα του Βοία. Αντίθετα, οι παίκτες του Βοία βρήκαν πολλούς κενούς χώρους και πέτυχαν 2 ακόμη γκολ, με τον Γιάννη Λιβανό και τον Αντώνη Κοντραφούρη, χάνοντας και πλειάδα άλλων ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ, με τον τερματοφύλακα του Τρινασιακού να είναι ο κύριος υπεύθυνος που το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις από το 1-4.

Έτσι ο Βοίας παρέμεινε σε απόσταση βολής από τους 2 πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, με τον αγώνα που ακολουθεί να είναι απέναντι στον Α.Π.Ο Περιστερίου Φιλισίου, με την πρόσφατη προϊστορία του Βοία απέναντι στη συγκεκριμένη να είναι πολύ αρνητική εκτός έδρας (3-1, 6-1, 4-0). Να δούμε αν θα σπάσει ακόμη μία παράδοση ο Βοίας, ο οποίος φέτος έχει πετύχει ήδη 4 νίκες σε 7 εκτός έδρας αγώνες, όταν τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους είχε μόλις 2. Τέλος, η νίκη της Κυριακής ήταν η 3η άνετη νίκη του Βοία στο φετινό πρωτάθλημα, και πάλι με 4 γκολ ενεργητικό (εντός έδρας νίκες με 4-0 επί του Α.Ο. Αγγελώνας και με 4-1 επί του επόμενου αντιπάλου του, οι άλλες δύο).