Κάστρο Μονεμβασιάς: Στο Σαϊνοπούλειο κόντρα στην Α.Ε. Σπάρτη. Mεϊμάρογλου: Θα αναζητήσουμε την καλή εμφάνιση

0
100

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ, Η Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΤΗΝ Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ.

– Μετά την προπόνηση, και της Παρασκευής 23/1/2015, ολοκλήρωσε το προπονητικό του πρόγραμμα, και την προετοιμασία του, για τον σπουδαίο εκτός έδρας αγώνα, κόντρα στο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Λακωνίας, την Α.Ε. Σπάρτης, ο προπονητής της Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, Στέφανος Μεϊμάρογλου.
Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν, ως αξιόμαχοι, για την εν λόγω αναμέτρηση, είναι οι εξής:
Μπούμπαλης Πέτρος, Μπαρμπαγιαννάκος Σωτήρης, Χούτρης Βασίλης, Τρέσσος Γιάννης, Κουφάκος Παναγιώτης, Κώνστας Βαγγέλης, Γκουβούσης Βίκτωρας, Σκάγκος Γιάννης, Ozoji Fabian, Κατσής Παναγιώτης, Τσαρικτσί Γιόκπμαν, Μπάρδης Νίκος, Χαραμής Γρηγόρης, Καραγιάννης Λάμπρος, Συριανός Κώστας, Πατσουράκος Γιώργος, Λιακάκος Λεωνίδας, Ασλανίδης Σάββας, και Penev Konstantin.


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ:
– Γνωρίζουμε όλοι μας, στην Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, τον εξαιρετικά μεγάλο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, και το γεγονός ότι η ομάδα της Α.Ε. Σπάρτης, είναι από τον πρόεδρο της κ. Γιαννακόπουλο, μέγιστα ισχυροποιημένη, από ποιοτικούς παίκτες, και αναμφίβολα μία σπουδαία και τεράστια ομάδα. Εμείς έχουμε συγκεκριμένη στόχευση από την αναμέτρηση μας σε αυτόν τον εκτός έδρας αγώνα, κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, και πιο συγκεκριμένα, θα αναζητήσουμε την καλή εμφάνιση, και να δείξουμε στο φίλαθλο κοινό της Σπάρτης, ότι διαθέτουμε μία καλή – ανταγωνιστική ομάδα. δεν έχουμε κανένα άγχος, και θέλουμε να συμβάλουμε στο να γίνει ένα καλός αγώνας, που θα τον χαρούν οι φίλαθλοι. Κλείνοντας την τοποθέτηση μου, για αυτόν τον σπουδαίο αγώνα, θα ήταν παράλειψη, να μην αναφέρω, ότι θεωρώ τιμή μου, που θα βρεθώ αντίπαλος για ενενήντα λεπτά, με έναν από τους πολύ καλούς δασκάλους – προπονητές, που έτυχε και είχα στην 23χρονη ποδοσφαιρική μου σταδιοδρομία, και φυσικά ομιλώ για τον προπονητή και συνάδελφο, της Α.Ε. Σπάρτης, τον κ. Αργύρη Κατσίχτη, τον οποίον σέβομαι, τιμώ και εκτιμώ ιδιαίτερα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη για τον αγώνα

 

Σκόρερ πρωταθλήματος

arxi_15is_skorer_monemvasia