Απόλλων Ξηροκαμπίου – Ολυμπιακός Γυθείου ΔΙΑΚΟΠΗ 0 – 0 ημίχρονο

0
66

γύθειο_14__

analitiki_mesi_15is

Ο σημαντικότερος αγώνες της 15ης αγωνιστικής διεκόπη στο ημίχρονο λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου εξαιτίας της συνεχής βροχόπτωσης. Με το πρώτο 45λεπτο να τελειώνει 0 – 0 ο διαιτητής Αλειφερόπουλος αποφάσισε να διακόψει τον αγώνα στο ημίχρονο.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου σε ημερομηνία που θα ορίσει η EΠΣ Λακωνίας με πιθανότερη ημερομηνία την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου.

Για τον Απόλλων Ξηροκαμπίου η καλύτερη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ ήρθε με τον Ατσαβέ να βγαίνει τετ α τετ με τον Τρακάκη ο οποίος αποσόβησε το 1 – 0.

Aπό τους φιλοξενούμενους είχε τετ α τετ ο Σουκούλι με την μπάλα να περνά άουτ και ο Τζανετάκος με σουτ.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 15-20 λεπτών και ότι οι ποδοσφαιριστές έκαναν υπερπροσπάθεια να προσπαθήσουν να παίξουν λίγο μπάλα από το 20λεπτο λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου από την συνεχή βροχόπτωση

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων με τις οποίες θα πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας

Απόλλων Ξηροκαμπίου: Χατζηπετράκος, Γραμματικάκης, Βερυκοκίδης, Κωστάκος, Ταμπάκης, Μπέκελης, Γκλιάτης, Ατσαβές, Γκαγκάς, Διαμαντάκος, Γομάτος.

Oλυμπιακός Γυθείου: Tρακάκης, Καζιάνης, Πολιτάκος, Μπουρελάκος Λ., Μπουρελάκος Γ., Βλάχος, Λιγνός, Φωτόπουλος, Σουκούλι, Τζανετάκος, Ντάνσο.