Πανγυθεατικός – Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου 1 – 4

Η φωτογραφία του Πανγυθεατικού από το githio – click

pellana_11ada_2014analitiki_mesi_15is

Πανγυθεατικός: Κιόσε, Αγγάνης, Χρυσικάκος, Κουβαράκης Ν., Μανουσόπουλος (Φλουτσάκος), Iliev, Cocaj, Κοκυβαράκης Δ., Σταυρόπουλος Γ. (Ρεσμπίθας), Ανδρεάκος, Λιγνός Δ.

Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου: Μαργαρώνης, Ζώης, Χριστάκης (Ρηγόπουλος), Πιτσούλης, Μπακούρος, Γεωργαντάς (Σίδερης), Νικόλαρος Ε. (Νικόλαρος Π.), Σπυρόπουλος, Σπιροπάλι, Παπάς, Σούμπασης.

Γκολ: Σταυρόπουλος το 1 – 0 στο 19′, Σούμπασης το 1 – 1 στο 51′, Γεωργαντάς το 1 – 2 στο 65′,

Νικόλαρος Λ. το 1 – 3 στο 70′, Σίδερης το 1 – 4 στο 85′.

 

Ανατροπή στο Γύθειο με τον Πανγυθεατικό να προηγείται με γκολ του Σταυρόπουλου στο 19′ και την Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου να ισοφαρίζει αρχικά στο 51′ με τον Σούμπαση και στη συνέχεια να σημειώνει άλλα τρία γκολ και να παίρνει την εκτός έδρας νίκη με σκορ 4 – 1.

Ωραία γκολ το 3ο που σημείωσε ο Νικόλαρος Λ. και το 4ο του Σίδερη των φιλοξενουμένων.

Με την 9η νίκη τους στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 29 βαθμούς και διατηρούν την 4η θέση της βαθμολογίας χωρίς να απειλούνται από κάποια ομάδα.

Eκτός από τα 4 γκολ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια με τον Σπυρόπουλο και τον Γεωργαντά.

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 15 βαθμούς αλλά υποχώρησαν στην 9η θέση με δύο ομάδες να τους προσπερνούν, Ατρόμητος Συκέας και Λεωνίδας Γλυκόβρυσης.

Ο Πανγυθεατικός την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων το Κάστρο Μονεμβασιάς.

Η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου υποδέχεται την Α.Ε. Σπάρτη την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου για τα ημιτελικά του Κυπέλλο Λακωνίας ενώ την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδέχεται τον Ατρόμητο Συκέας στο Καστόρι.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το άρθρο  Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου – Α.Ε. Σπάρτη 1 – 3 (βίντεο, φωτογραφίες, περιγραφή)