Κάστρο Μονεμβασιάς: Για το θετικό αποτέλεσμα με Πανγυθεατικό. Δήλωση Μεϊμάρογλου

0
104

telos_15is_analitiki

– Με μία ακόμα προπόνηση, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, υπο τις οδηγίες του τεχνικού της ομάδος, Στέφανου Μεϊμάρογλου, για το πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στον ισχυρό Πανγυθεατικό.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο έμπειρος προπονητής της Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπούμπαλης Πέτρος, Μπαρμπαγιαννάκος Σωτήρης, Τρέσσος Γιάννης, Κουφάκος Παναγιώτης, Κώνστας Βαγγέλης, Γκουβούσης Βίκτωρας, Σκάγκος Γιάννης, Κατσής Παναγιώτης, Τσαρικτσί Γιόκπμαν, Μπάρδης Νίκος, Χαραμής Γρηγόρης, Συριανός Κώστας, Πατσουράκος Γιώργος, Λιακάκος Λεωνίδας, Ελμαζάϊ Γκέραλδο, Ασλανίδης Σάββας, και Αλεξάτος Μάκης.
ΔΗΛΩΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ:
– Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, και πιστεύω ότι και σε αυτό το μάτς, θα είμαστε αξιόμαχοι, και τα παιδιά μας, που θα χρησιμοποιηθούν, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Εχουμε πλέον αποκτήσει αυτοπεποίθηση, και αξιόλογη συνοχή. Προερχόμαστε από μία σπουδαία εκτός έδρας εμφάνιση, κόντρα στην πρωτοπόρο και πολύ ποιοτική ομάδα του Νομού, την Α.Ε. Σπάρτης, και σίγουρα θα αναζητήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Προσωπικά, καλωσορίζω το ιστορικό συγκρότημα του Πανγυθεατικού, και δηλώνω ότι αγαπώ πολύ αυτόν τον Σύλλογο, καθώς υπηρέτησα την φανέλα του, ως ποδοσφαιριστής, με ήθος και με πολύ αξιόλογη αγωνιστική παρουσία σε μία «μαγική» σαιζόν, μία από τις καλύτερες σαιζόν στην ιστορία της ομάδος, και δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα πετύχαμε στο Γύθειο τότε. Για 90΄ λεπτά θα είμαι αντίπαλος, αλλά εύχομαι από καρδιάς, και οι δύο ομάδες να φτάσουν ψηλά στην βαθμολογία.