Συνέντευξη Στέφανου Μεϊμάρογλου

0
88

Ο προπονητής του Κάστρου Μονεμβάσιας Στέφανος Μεϊμάρογλου παραχώρησε συνέντευξη στο isports.gr πριν το νικηφόρο αγώνα επί του Πανγυθεατικού.

 

Πείτε μας λίγα λόγια για την ομάδα της Μονεμβάσιας.

Η Μονεμβάσια, δεν είναι μόνον, ένας εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς, Τουριστικός προορισμός, δεν είναι μόνον, ένα θαύμα της φύσης, έχει και ποδοσφαιρική ομάδα!

Την Αθλητική Ενωση Δήμου Μονεμβάσιας! Και φέτος, παρότι αναλάβαμε την ομάδα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, δουλεύουμε σκληρά, για να την οδηγήσουμε με ασφάλεια στην παραμονή της στην Α΄ Κατηγορία Λακωνίας, και παράλληλα, αναδεικνύουμε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, τους δίνουμε τα αγωνιστικά εφόδια, για να μπορέσουν στην συνέχεια να κάνουν μεγάλη καριέρα, εντός και εκτός Νομού Λακωνίας!

Πολλά νέα παιδιά δουλεύουν σκληρά στην ομάδα μας, και θα αποτελέσουν το «ΧΡΥΣΟ» αύριο του Συλλόγου μας! – Και πιο συγκεκριμένα, αναφέρομαι στους νεαρότατους ποδοσφαιριστές μας, Μπούμπαλη Πέτρο, Κυριαζάκο Γιώργο, Μπαρμπαγιαννάκο Σωτήρη, Κουφάκο Παναγιώτη, Κακούσιο Γιώργο, Γκουβούση Βίκτωρα, Σκάγκο Γιάννη, Ozoji Fabian, και Ασλανίδη Σάββα.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;

Αναφορικά με τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδος μας, για την φετινή περίοδο, όπως ήδη προανέφερα, αναλάβαμε την ομάδα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, και με πολύ άσχημους τους δείκτες σε άμυνα και επίθεση, (χειρότερη επίθεση μακράν, και χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα επίσης), και με υπομονή και αγωνιστικό σχέδιο και προγραμματισμό, προσπαθούμε να βγάλουμε την ομάδα από την πολύ δύσκολη θέση στην οποίαν είχε περιέλθει, και ταυτόχρονα να οργανωθούμε και να βάλουμε τις βάσεις για την νέα περίοδο, όπου ο Σύλλογος της Α.Ε.Δ. Μονεμβάσιας, θα είναι πολύ ισχυρός. Παράλληλα δίνουμε στόχους αγωνιστικούς και όραμα σε όλους τους παίκτες μας, καθώς βλέπουμε και απολαμβάνουμε πρώτα από όλα εμείς την καθημερινή τους βελτίωση, γεγονός όπου μας χαροποιεί ιδιαίτερα! Θα αναφέρω χαρακτηριστικά δύο – τρία παραδείγματα ενδεικτικά. Ο Σκάγκος Γιάννης για παράδειγμα, είναι ένα νέο παιδί, που μέρα με την μέρα, πατάει πολύ δυνατά στα πόδια του, και με την στοχευμένη προπόνηση (ατομική και ομαδική) που του γίνεται, σε λίγους μήνες, θα είναι ένας σπουδαίος κεντρικός αμυντικός ποδοσφαιριστής, ο νεαρότατος Μπαρμπαγιαννάκος Σωτήρης, είναι ήδη βασικότατο στέλεχος και δείχνει ήδη μέρος της τεράστιας αγωνιστικής του αξίας, είναι ένα παιδί που μπορεί και θα φτάσει ψηλά. Επίσης, χτίζουμε κυριολεκτικά από το μηδέν, έναν νεαρό σπουδαίο γκολκίπερ ο οποίος θα γράψει και αυτός ιστορία στο Λακωνικό ποδόσφαιρο, καθώς μέρα με την μέρα δυναμώνει, και παίρνει τις βάσεις εκείνες που χρειάζεται για να προχωρήσει και να γίνει ένας ποιοτικός γκολκίπερ. Αλλα και τα υπόλοιπα παιδιά μας, πάνε καλά, και είμαι ευτυχισμένος για αυτό, καθώς αυτό είναι το έργο που αφήνουμε πίσω μας, το μακροπρόσθεσμο.

Τι αλλάξε στην ομάδα απ’όταν την αναλάβατε;

Σε καθαρά αγωνιστικό ομαδικό επίπεδο τώρα, έχουμε ήδη βελτιώσει κατά πολύ τα στατιστικά μας, ειδικά την αμυντική μας διάταξη, αλλά και την επιθετική μας γραμμή, δεν είμαστε πλέον εύκολη λεία, για κανέναν ανεξαιρέτως αντίπαλο, και πιστεύω και εκτιμώ ότι στο τέλος του πρωταθλήματος, όλοι μαζί στην πανέμορφη Μονεμβάσια, θα πανηγυρίσουμε την επίτευξη του μεγάλου αγωνιστικού μας στόχου για φέτος, δηλαδή την παραμονή μας στην Α΄ Κατηγορία Λακωνίας. Απομένουν (11) Αγωνιστικές μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος, και φυσικά εκεί θα κριθούμε συνολικά. Δεν φοβήθηκα ούτε στιγμή στο να αναλάβω την Τεχνική Ηγεσία της ομάδας, παρότι όπως προανέφερα ήταν σε πολύ δεινή θέση, και πιστεύω ακράδαντα, ότι θα δικαιώσω τους Διοικούντες που με επέλεξαν, αλλά και την δική μου επιλογή για το ρίσκο που πήρα!