Εθνικός Βατίκων – ‘Αμιλλα Αγίου Ιωάννη 0 – 1 (περιγραφή). Μέσος όρος 11άδας και 18άδας κάτω από 20 χρονών!!!

telos_14is_a1_vath

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ, Η περιγραφή είναι από το site της ‘Αμιλλας Αγίου Ιωάννη

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας σήμερα στην μακρινή Νεάπολη απέναντι στην τοπική ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΑΤΙΚΩΝ.

 
Η ομάδα μας ξεκίνησε με τους:

1.ΓΑΛΑΤΑΣ
2.ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
3.ΤΣΑΚΩΝΑΚΟΣ
4.ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
5.ΓΙΑΝΝΟΥΚΛΑΣ
6.ΠΕΤΡΟΥΛΙΑΣ
7.ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ
8.ΚΟΝΙΔΗΣ
9.ΤΡΑΚΑΚΗΣ
10.ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΟΣ
11.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αναπληρωματικοί: ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΗΣ, ΡΑΣΣΙΑΣ, ΜΗΝΑΚΑΚΗΣ, ΣΟΒΟΛΟΣ, ΛΑΓΟΣ, ΤΣΙΡΚΑΣ.

Γνωρίζοντας ότι παίζουμε απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έπρεπε να είμαστε πιό σίγουροι στις επιθετικές μας προσπάθειες. Παρόλα αυτά ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι κατά το 1ο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες με σημαντικότερες την κεφαλιά δοκάρι του ΤΡΑΚΑΚΗ και 10 λεπτά αργότερα το πλασέ σε κενό τέρμα του ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΟΥ αφού είχε εξουδετερωθεί και ο τερματοφύλακας.
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-0 χωρίς να έχουμε απειλειθεί ούτε μία φορά.
Στο 2ο ημίχρονο και με την είσοδο του ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ στην θέση του ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ η ομάδα συνέχισε να πιέζει χάνοντας μεγάλη ευκαιρία πάλι με τον ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΑΚΟ. Μετά από απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε σούτ του ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ έξω από την περιοχή, κατάφερε να αστοχήσει σε κενή εστία από 3 μέτρα. Οι γηπεδούχοι πολλές φορές έκαναν αντιαθλητικά μαρκαρίσματα με κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των παικτών μας.
Παρόλα αυτά συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό και μετά από πολύ όμορφη ατομική ενέργεια του ΤΡΑΚΑΚΗ κερδίσαμε πέναλτυ. Εκτελεστής ο ΠΕΤΡΟΥΛΙΑΣ. Ο πορτιέρο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΑΒΑΡΟΥΤΣΟΣ απεκρούει εκπληκτικά και στην επαναφορά από πολύ πλάγια θέση ο ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ με σούτ βολέ κάνει το 0-1. 2η κίτρινη και αποβολή σε παίκτη των γηπεδούχων σε πολύ σκληρό φάουλ πάνω στον ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΟ δείχνει ότι τελειώνει το μάτς.
Συνεχή σκληρά φάουλ των γηπεδούχων φέρνουν την αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακά μας. Πολλές προσπάθειες με γεμίσματα στην περιοχή μας κόπηκαν σχετικά εύκολα από τους παίκτες μας. Χρησιμοποιήθηκαν επίσης ΡΑΣΣΙΑΣ και ΜΗΝΑΚΑΚΗΣ.
Η συνέχεια μας βρίσκει στην κορυφή περιμένοντας τον συγκάτοικο Α.Ο ΑΓΓΕΛΩΝΑΣ την επόμενη αγωνιστική στην έδρα μας. Σπουδαία νίκη η σημερινή αλλά ακόμα πιό σπουδαίο το παρακάτω στατιστικό.

Μέσος όρος 11άδας αλλά και 18άδας κάτω από 20 χρονών.
Διακοπή πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο των εκλογών και αναμονή για το ντέρμπι την 1η Φεβρουαρίου στο ΕΝΩΣΙΑΚΟ γήπεδο.