Μικτές ομάδες Λακωνίας: Αποτελέσματα τελευταίας αγωνιστικής

0
89

mikti_neonon_lakonias_me_idatografima

Στους τελευταίους αγώνες των μικτών ομάδων για τη φετινή χρονιά αγωνίστηκαν σήμερα Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου οι παίδες και νέοι Λακωνίας απέναντι στους αντίστοιχους της Αρκαδίας.

Στον πρώτο αγώνα της ημέρας που ξεκίνησε στις 13:00 η μικτή παίδων ηττήθηκε 1 – 3 αλλά άξιζε κάτι καλύτερο από τον αγώνα αφού δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και δέχτηκε γκολ που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Το γκολ της ομάδας παίδων πέτυχε ο Απόστολος Γκιώνης.

Στον δεύτερο αγώνα οι νέοι πιάνοντας πάρα πολύ καλή απόδοση επικράτησαν 3 – 1 των Νέων Αρκαδίας με το σκορ να ανοίγει ο Πέτρος Μπούμπαλης, να ισοφαρίζουν οι της Αρκαδίας, να προηγούνται οι ελπίδες της Λακωνίας με τον Αλέξανδρο Τσουμάκο 2 – 1 και ο Στέφανος Ρασσιάς να γράφει το τελικό 3 – 1.

Στο τέλος υπήρξε χαιρετισμός του προπονητικού team και του μέλους της ΕΠΣ Λακωνίας Κριμήτσου με τα παιδιά που στελέχωσαν τις ομάδες.

‘Ολοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και για την συνέχιση του πολύτιμου έργου της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου στο νόμο μας.  Επίσης τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι κλήσεις από την περιφέρεια.