Α’ κατηγορία: Eπισκόπηση 17ης αγωνιστικής. Ομάδα και πρόσωπα της αγωνιστικής

eurotas_elous_2014

telos_17is_analitiki_A_sosto

Ο Ευρώτας Έλους είναι η ομάδα της αγωνιστικής που κατάφερε και πήρε την ισοπαλία 2 – 2 από τον διεκδικητή του τίτλου Ολυμπιακό Γυθείου.  ‘Ενα επίτευγμα που αποκτά ξεχωριστή σημασία αφού βρέθηκε να χάνει 0 – 2 στο 55’.  Γιατί στο ποδόσφαιρο λέμε πάντα ότι γκέλαρε ο δυνατός αλλά πρέπει να αναγνωρίζουμε και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο θεωρητικά αδύνατος.

Πρόσωπα της αγωνιστικής από τον ίδιο αγώνα η Πρόεδρος του Ολυμπιακού Γυθείου κυρία Κατερίνα Κολοκοτρώνη και ο προπονητής του Ευρώτα Έλους κύριος Θεόδωρος Σταμογιάννος που με τις δηλώσεις του τόνισαν πως πρέπει να αναγνωρίζουμε και να σεβόμαστε τον αντίπαλο είτε είναι παίκτης, είτε προπονητής, είτε παράγοντας. Οι δηλώσεις τους αποτελούν όαση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δείχνουν τον σεβασμό και την αναγνώριση του αντιπάλου. Μάλιστα και οι δύο στις δηλώσεις τους περισσότερο αναφέρονται στον αντίπαλο παρά στις δικές του ομάδες!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Ευρώτας Έλους – Ολυμπιακός Γυθείου 2 – 2. Κολοκοτρώνη: Αδικαιολόγητη εμφάνιση. Δήλωση Σταμογιάννου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Ευρώτας Έλους: Πάνοπλος εντός με Ολυμπιακό Γυθείου. Δήλωση Σταμογιάννου

Δυστυχώς τις δηλώσεις και των δύο μπορείτε να τις διαβάσετε ΜΟΝΟ στο isports.gr.  Πιστεύουμε ότι δηλώσεις σαν αυτές θα έπρεπε να φιλοξενούνται και να προβάλλονται σε κάθε μέσο που καλύπτει τα αθλητικά δρώμενα του Νομού μας.  Η αναδημοσίευση άρθρων σε site, εφημερίδες, περιοδικά και η αναφορά από κανάλια και ραδιόφωνα επιβάλλεται να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις για το καλύτερο μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού που όλοι υπηρετούμε. Παρακολουθώ ζωντανά την αθλητική εκπομπή του BEST TV και πραγματικά τους θαυμάζω για την αναφορά τους σε άλλα αθλητικά site, τηλεοπτικούς σταθμούς αναγνωρίζοντας το έργο του κάθε μέσου στην ενημέρωση του κοινού.

1601567_553753151387261_1476100809_n

stamogiannos

 

Ο Ατρόμητος Συκέας χάνει στο νήμα τον τίτλο της καλύτερης ομάδας της αγωνιστικής για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού τις τελευταίες αγωνιστικής έχοντας 15 βαθμούς, με 5 νίκες σε 6 αγώνες. Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ο Ατρόμητος επικράτησε  3 – 0 στο τοπικό ντέρμπι του Κάστρου Μονεμβασιάς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Ατρόμητος Συκέας – Κάστρο Μονεμβασιάς 3 – 0. Δήλωση Μεϊμάρογλου (φωτογραφίες)

 

Στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείο – Χ. Βασιλάκος η Α.Ε. Σπάρτη πετυχαίνοντας την 9η συνεχόμενη νίκη της επικράτησε 3 – 0 του Πανγυθεατικού και πήρε μια διαφορά 4 βαθμών και πλεονέκτημα στη μάχη του τίτλου. Να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα ο Πανγυθεατικός τίμησε τον μεγάλο άσο της Α.Ε. Σπάρτη Ηλία Αναστασάκο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Πανγυθεατικός – Α.Ε. Σπάρτη 0 – 3 (περιγραφή και ανάλυση).

 

Στο Ξηροκάμπι ένας καταπληκτικός αγώνας με 5 γκολ με τον γηπεδούχο Απόλλωνα να παίρνει τη νίκη με 3 – 2 επί του Λεωνίδα Γλυκόβρυσης. Ο Γιώργος Διαμαντάκος για τους γηπεδούχους πέτυχε 2 γκολ. Οι δύο ομάδες απέδειξαν σε άλλο ένα αγώνα την δυναμική τους προσφέροντας στους φιλάθλους πλούσιο θέαμα. Σημαντικό στοιχείο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι για το Ξηροκάμπι αγωνίστηκαν ο 16χρονος Λαμπράκος και ο 15χρονος Στούμπους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Απόλλων Ξηροκαμπίου – Λεωνίδας Γλυκόβρυσης 3 – 2.

 

Στο Σαϊνοπούλειο η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου πήρε τη νίκη με 2 – 0 επί του τελευταίου στην βαθμολογία Λεωνίδα Σπάρτης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Λεωνίδας Σπάρτης – Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου 0 – 2

Στο ντέρμπι της αποφυγής του υποβιβασμού Αστέρας Βλαχιώτη και Α.Ο. Λογγάστρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0 – 0 σε ένα αγώνα με λίγες φάσεις.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Αστέρας Βλαχιώτη – Α.Ο. Λογγάστρας 0 – 0.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Α’ κατηγορία Λακωνίας: Πρώτοι σκόρερ, ολοκλήρωση 17ης αγωνιστικής.