A’ κατηγορία μπάσκετ: Διακοπή στο Α.Ε. Σπάρτη – ΝΟ Πύλου. (βίντεο)

Δεν ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της ΑΕ Σπάρτης με τον ΝΟ Πύλου, για την 10η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας και πλέον τον λόγο έχει η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Περίπου 7΄ 10΄΄ πριν το τέλος και ενώ το σκορ ήταν 55-44 για την ΑΕΣ, ο πρώτος διαιτητής Κυριάκος Ταβουλαρέας απέβαλε με δύο τεχνικές ποινές τον παίκτη-προπονητή του Συλλόγου της Πύλου Κώστα Αρβανίτη, γεγονός που οδήγησε στην διακοπή του.

Ο κ. Ταβουλαρέας απέβαλε στη συνέχεια με ντισκαλιφιέ τον Αρβανίτη που θέλησε να «αντιδράσει» όντας ιδιαίτερα εκνευρισμένος – φέρεται να απώθησε τον διαιτητή και ενώ στο ΦΑ αναφέρονται αναλυτικά τα όσα έγιναν σύμφωνα με τους διαιτητές – και κάπου εκεί το ματς έλαβε τέλος, με τον ρέφερι να διακομίζεται στο νοσοκομείο σε καροτσάκι, ζητώντας παράλληλα την συνδρομή της Αστυνομικής δύναμης.

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για κίνηση της διαδικασίας αυτοφώρου μετά από μήνυση που κατέθεσε ο διαιτητής, και φαίνεται, εφ’ όσον αυτό αποδειχθεί στην πράξη, ότι το «σήριαλ» θα έχει και συνέχεια σε εξωαγωνιστικά επίπεδα, ενώ παράλληλα ο παίκτης-προπονητής του ΝΟ Πύλου κινδυνεύει και με βαριά «καμπάνα».

πηγή: tharrosnews.gr

 

Το βίντεο από το basketpress.gr