Βοίας Νεάπολης – Ταξιάρχες Νιάτων 1 – 0

0
50

Γκολ: Μπιλλίνης το 1 – 0 στο 52′.

ενημέρωση από τον Βοία Νέαπολης

Την εκπληκτική του πορεία συνέχισε ο Βοίας επικρατώντας με 1-0 των Νιάτων. Αυτή μάλιστα ήταν η 3η νίκη του Βοία με 1-0 στους τελευταίους 5 αγώνες. Στα του αγώνα, στο 1ο ημίχρονο είχε μια ελαφρά υπεροχή η ομάδα του Βοία, έχοντας κάποιες καλές στιγμές. Όμως και οι Ταξιάρχες Νιάτων φάνηκαν απειλητικοί, έχοντας μάλιστα 2 πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 2ο ημίχρονο ο Βοίας άνοιξε νωρίς το σκορ, στο 52, μετά από εκπληκτική επέλαση από το αριστερό του μπακ, Νίκο Κουντούρη, ο οποίος με την παράλληλη σέντρα βρήκε τον Χάρη Μπιλλίνη που με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Από εκεί και έπειτα επαναλήφθηκε ένα σύνηθες σκηνικό.

Ο Βοίας έδωσε την κατοχή, αλλά όχι και χώρο στα Νιάτα και περίμενε να χτυπήσει σε αντεπιθέσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην κινδινεύσει σχεδόν καθόλου η ομάδα του Βοία, παρά μόνο από στημένες φάσεις, ενώ χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για τη διεύρυνση του σκορ, με αποκορύφωμα 2 ανεπανάληπτα χαμένα τετ α τετ (απόκρουση του τερματοφύλακα και σουτ που κατέληξε άουτ από τα 5 μέτρα).

8_feb_boias_niata

οι 11αδες, αλλαγές και κάρτες από την ΕΠΣ Λακωνίας