Αστέρας Τρίπολης: Προπονητικό πάρτι και στη Σπάρτη!

Ο Αστέρας συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, το Σάββατο (14/2, 15:00). Αυτή τη φορά ο προορισμός του για την προπόνηση ήταν η Σπάρτη.

Μετά τη Μεσσηνία και το γήπεδο του Μελιγαλά, σειρά είχε για τον Αστέρα η Λακωνία και η Σπάρτη. Από τη στιγμή που το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” και οι γηπεδικές εγκαταστάσεις στην Τρίπολη και την Τετάρτη (11/2) παρέμεναν χιονισμένες, ο Στάικος Βεργέτης επέλεξε για ακόμη μία φορά προορισμό μακριά από την Αρκαδία. 

Ετσι, λοιπόν, η ομάδα ταξίδεψε στη Σπάρτη, όπου συνάντησε εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και έκανε το προπονητικό της πρόγραμμα με ηλιοφάνεια. Ταυτόχρονα, έδωσε παρουσία σε ακόμη έναν κοντινό νομό και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί την Πελοπόννησο στην Σούπερ Λίγκα.

 

Η προπόνηση διήρκησε περίπου 1:30 ώρα και μετά την προθέρμανση, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό, στο οποίο έγιναν και οι πρώτες δοκιμές ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

 

Στα ευχάριστα είναι ότι ο Μπαντιμπανγκά προπονήθηκε και πάλι κανονικά. Στα δυσάρεστα ότι ο Τορμένα Εντερσον τέθηκε εκτός. Ο Βραζιλιάνος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο στην προπόνηση της Τρίτης (10/2), εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Ο χρόνος απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις τρεις εβδομάδες.

Τέλος, οι άνθρωποι του Αστέρα θέλουν να ευχαριστήσουν το Δήμαρχο Σπάρτης Βαγγέλη Βαλιώτη και τον αθλητικό οργανισμό του Δήμου για την παραχώρηση του γηπέδου.

πηγή: arcadiasports.gr