Α.Ε. Σπάρτη – Ατρόμητος Συκέας: Τελευταία νέα, στατιστικά, προϊστορία, πρόγραμμα

telos_17is_analitiki_A_sosto

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για την LIVE ενημέρωση του αγώνα

 

A.E. Σπάρτη 

H A.E. Σπάρτη μόνη πρώτη συνεχίζει να βρίσκεται 4 βαθμούς μακριά από τον Ολυμπιακό Γυθείου τον οποίο υποδέχεται στις 8 Μαρτίου. ‘Εχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 54 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 8 γκολ παθητικό. Σκοράρει κατά μέσο όρο περισσότερα από 3 τέρματα ανά αγώνα. Εντός έδρας έχει 7 συνεχόμενες νίκες και μια ισοπαλία την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Α.Ε. Σπάρτη προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση και εύκολη νίκη με 6 – 0 απέναντι στην ‘Ενωση Πελλάνας Καστορείου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Ημιτελικός Κυπέλλου: Α.Ε. Σπάρτη – Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου 6 – 0 (βίντεο)

Αύριο Σάββατο υποδέχεται τον φορμαρισμένο Ατρόμητο Συκέας στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Η Α.Ε. Σπάρτη θέλει την 10η συνεχόμενη νίκη της. Ο Αργύρης Κατσίχτης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Χαλίλι και Χοτζάϊ.

Η προϊστορία για την Α.Ε. Σπάρτη εντός με τον Ατρόμητο έχει μια δύσκολη νίκη εντός έδρας την περίοδο 2013-2014 για την 24η αγωνιστική με γκολ στο Αδαμόπουλου.

Στον αγώνα του 1ου γύρου η Α.Ε. Σπάρτη είχε επικρατήσει εύκολα στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων 6 – 1.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Ατρόμητος Συκέας – Α.Ε. Σπάρτη 1 – 6 (βίντεο)

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση ο τελικός Κυπέλλου απέναντι στον Μολαϊκό το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας.

Θα μπορείτε να ενημερώνεστε LIVE από το isports.gr για την εξέλιξη του αυριανού αγώνα και για το Πανγυθεατικός – Αστέρας Βλαχιώτη όπως και κάθε Σάββατο.

‘Οπως βλέπετε και στην παρακάτω εικόνα η Α.Ε. Σπάρτη έχει 12 διαφορετικούς σκόρερ στο πρωτάθλημα μέχρι την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής!

 

Σκόρερ πρωταθλήματος

arxi_18is_skorer_aes

 

 Πρόγραμμα 2ου γύρου

arxi_18is_programma_aes

 

sikia_genaris_2015

Aτρόμητος Συκέας

O Aτρομήτος Συκέας συνεχίζοντας την πορεία πρωταθλητισμού έφτασε τις 5 νίκες τις τελευταίες 6 αγωνιστικής με την επικράτηση του με 3 – 0 επί του Κάστρο Μονεμβασιάς. Βρίσκεται στην 5η θέση με 23 βαθμούς. Εκτός έδρας έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.  Η ομάδα έρχεται στη Σπάρτη χωρίς άγχος για μια καλή εμφάνιση απέναντι σε ένα ανώτερο αντίπαλο. Ο Γιώργος Κούτουλας έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Ατρόμητος Συκέας – Κάστρο Μονεμβασιάς 3 – 0. Δήλωση Μεϊμάρογλου (φωτογραφίες)

 

Σκόρερ πρωταθλήματος

arxi_18is_skorer_sikia

 

Πρόγραμμα 2ου γύρου

arxi_18is_skorer_sikia_sosto