Κάστρο Μονεμβάσιας: Μια σημαντική αναμέτρηση εντός με Λεωνίδα Σπάρτης. Δήλωση Μεϊμάρογλου

 

Στο ουδέτερο γήπεδο των Μολάων, η ομάδα της Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, θα αγωνιστεί κόντρα στον Λεωνίδα Σπάρτης, σε ένα αναμφισβήτητα σπουδαίο μάτς.
Ο Προπονητής της Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, Στέφανος Μεϊμάρογλου, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα αυτόν, και με σχετικές του δηλώσεις, αναφέρθηκε στην επερχόμενη αναμέτρηση.
Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον Τεχνικό της ομάδος είναι οι εξής:
Κουφάκος Παναγιώτης, Τσαρικτσί Γιόκπμαν, Κώνστας Βαγγέλης, Μπαρμπαγιαννάκος Σωτήρης, Συριανός Κώστας, Λιακάκος Λεωνίδας, Χούτρης Βασίλης, Μπάρδης Νίκος, Πατσουράκος Γιώργος, Penev Konstantin, Μπούμπαλης Πέτρος, Ασλανίδης Σάββας, Ελμαζάϊ Γκεράλδο, Αλεξάτος Μάκης, Σκάγκος Γιάννης, και Γκουβούσης Βίκτωρας.
ΔΗΛΩΣΗ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ:
– Εχουμε μπροστά μας, μία πολύ σημαντική αναμέτρηση, κόντρα σε έναν ιστορικό Σύλλογο, τον οποίον τιμώ και εκτιμώ ιδιαίτερα. Είναι ένας αγώνας ντέρμπι, και γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Είμαστε θεωρώ, πολύ καλά προετοιμασμένοι, και θα δώσουμε την μάχη μας, με όλες μας τις δυνάμεις. Θέλω σε αυτό το σημείο, να συγχαρώ από καρδιάς, τους ποδοσφαιριστές μου, που αντέχουν, στην ψυχολογική πίεση που αναπόφευκτα υπάρχει, και είναι μεγάλη, καθώς κάθε αγώνας για εμάς, εδώ και τρεις μήνες που είμαι στην Τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι μία μάχη επιβίωσης, και θέλω να τους ευχαριστήσω, που με συνέπεια υποβάλλονται στις σκληρές προπονήσεις μας που διεξάγονται τις περισσότερες φορές κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες. Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά. Είμαι βέβαιος, ότι η προσπάθεια τους θα δικαιωθεί.

Πρόγραμμα 2ου γύρου

arxi_18is_programma_kastro

Σκόρερ Πρωταθλήματος

arxi_17is_skorer_kastro