ΝΟ Πύλου: Η απολογία του Αρβανίτη για το επεισόδιο με Ταβουλαρέα

0
90

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ:

EXONTAΣ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΑΡΧΗΣ (ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ) ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ-Ν.Ο ΠΥΛΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ –ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ.

“ΕΓΩ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ (ΑΠΩΘΗΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ) ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Α’ ΔΙΑΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ Κο ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑ. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΘΛΗΤΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΒΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΩΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΤΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ(ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Γ.) ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΤΑΣΗΣ.

ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝAΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ”.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ