ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΣΤΟΥ ΜΟΛΑΟΥΣ (βίντεο)

βίντεο και φωτογραφίες από το pakialakonias.gr

15_feb_pagkrateio1

Την Κυριακή 15-2-2015 και στο Κλειστό Στάδιο του Γυμνασίου Μολάων διεξείχθει από την Τ.Ε. Πελοποννήσου και υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Α. το Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα του Παγκρατίου Αθλήματος έτους 2015 με τη συμμετοχή 150 αθλητών περίπου .
Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Π. Γεράσιμος Πετρολέκας ο Αντιδήμαρχος Δ. Μονεμβασίας Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης (ο οποίος έκανε και την έναρξη αυτού ) , ο Αστυνομικός Δ/ντης κος Μαρουδάς Γεώργιος , ο Δ/κτης του Α.Τ. Μολάων κος Γιάννου Παναγιώτης ο Γεγ, Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος Κανελλόπουλος Παναγιώτης , Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Κοντοσταθάκος Ευθύμιος , ο εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού Αθλητισμού Δ. Μονεμβασίας κος Κολλιάκος Ιωάννης, η Πρόεδρος του Ν. Π. Κοινωνικής Πολιτικής αλληλεγγύης Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασιάς κα Αλειφέρη Παναγίώτα , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μονεμβασίας κ.κ. Χαραμή Αλεξάνδρα , Ρεπαπίνου Ζωή και Σπυριδάκου Θεοδούλη , ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πακίων κος Καρούνης Μιχαήλ και ο Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Παγκρατίου Αθλήματος Πελοποννήσου Ιωάννης Λάγγης .
Στην διοργάνωση έλαβαν μέρος οι Σύλλογοι : ο <<Νικοκλής >> με προπονητή τον Φελλούρη Ιωάννη , ο << Πανλακωνικός >> με προπονήτρια την Κατσουρίνη Χαίδω ο << Πράξανδρος >> με προπονητή των Κοντάκο Αναστάσιο , Το << Υπερτελέατον >> με προπονητή τον Συρμαλή Νικόλαο , ο << Α.Σ ΝΕΠΟΛΗΣ >> με προπονητή τον Μανωλάκο Ηλία , ο << ΑΣ. Φορονεύς Άργους >> με προπονητή τον Καραμούζο Αλέξανδρο , η << Καλλιπάτειρα >> με προπονητές τις κ.κ. Στρατάκου Γρηγορία & Παπαχρηστοφόρου Χριστίνα και ο << Α.Σ. ΑθΛΗΤΗΣ >> με προπονητή τον Γρίβα Ιωάννη .
Η Τοπική Ένωση Πελοποννήσου ευχαριστεί τους επίσημους προσκεκλημένους τους αθλητές , τους παραβρισκόμενους εκπαιδευτές , τους γονείς και τους φιλάθλους για την παρουσία τους και δίνει τα συγχαρητήρια στους αθλητές του που πρώτευσαν σε πολλές κατηγορίες παλαισμάτων και αγώνα Παγκρατίου .
Ειδικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ελλανοδίκες (διαιτητές) και τις γραμματείες των παλαίστρων για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους γονείς των μικρών αθλητών που τους συμπαραστέκονται σε κάθε δραστηριότητά τους καθώς και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την φιλοξενία της ανακοίνωσης μας .
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ